• Gespecialiseerd in allerlei stukadoorswerkzaamheden
 • Gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen.
 • Betrouwbaar en betaalbare stukadoor.
 • Binnen 1 week gepleisterd en met latex gespoten.
 • De nieuwste Airless spuitmachine voor de beste kwaliteit!
 • Stukadoors met jarenlange ervaring en kwaliteit.
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding.
 • Netter, schoner, sneller dan normaal; stucwerk is onze passie!

Stucwerk

De afwerking van wanden en plafonds met kalk en gips is de algemeen omschrijving van Stucwerk. Maar er zijn zoveel soorten stucwerk, wat is nu de beste keuze? StucDeal staat klaar om u te informeren over verschillende soorten stucwerk, voor -en nadelen per type stucwerk, wat de beste stucwerk afwerking geschikt is voor u woning en voor welk type stucwerk u het beste kunt kiezen.

Stucen wordt gedaan om de muur een strakke en rechte afwerking te geven. Het doel is om alle oneffenheden te verwijderen. Met stucwerk zorgen we dat uw nieuwbouwhuis of bestaande woning plafonds en wanden strak worden afgewerkt.

Onze meeste stucadoors werkzaamheden wordt machinaal uitgevoerd en dat geldt ook voor airless latex spuiten, maar we werken ook nog met de hand.

Met onze stuc systeem is de hele nieuwbouwwoning in 2 dagen droog en klaar voor latex spuiten. Uiterlijk een volledige huis incl. latex spuiten binnen 5 werk dagen afgerond. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt over stucwerk.

Muur en plafond stucen

De meeste nieuwbouwbewoners kiezen tegenwoordig voor glad stucwerk voor hun nieuwbouwwoning, maar het is natuurlijk ook mogelijk om met een bepaalde structuur uw muren en plafond te laten stucen. Stucen is het egaal afwerken van uw muren met een cement- of gipslaag. De stuclaag wordt aangebracht over gipsplaten, metselwerk of beton. Het is wel belangrijk om goed na te denken over de afwerking van uw nieuwbouwhuis of bestaande huis. Een nieuwbouwwoning wordt vaak behangklaar opgeleverd. Maar wanneer u niet van behang houdt, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om met een andere stucmethode de muren af te werken. Denk bijvoorbeeld aan sausklaar, sierpleister of glad pleister stucwerk.

StucDeal staat voor kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid met mooie strakke wanden als resultaat.

Muur en plafond glad stucen

Als uw nieuwbouwwoning net is opgeleverd door de bouwbedrijf dan zijn in de meeste gevallen de muren behangklaar opgeleverd en de plafonds gespoten met spackspuitwerk. Wij kunnen ons natuurlijk voorstellen dat u maar een bepaald budget heeft om de muren in uw nieuwbouwhuis te laten voorzien van glad stucwerk. Glad stucwerk geeft een moderne uitstraling aan uw nieuwbouwwoning en zorgt er ook voor dat eventuele scheurtjes gemakkelijk kunnen worden hersteld wanneer deze toch optreden. Ook met het herstellen van scheuren in uw nieuwbouw muren en plafond hebben wij ruimschootse ervaring. StucDeal raadt daarom al zijn klanten wel aan de wanden en plafond glad te laten stucen.

Muur en plafond sausklaar stucen

StucDeal werkt uw nieuwbouwwoning of appartement af met de hoogste kwaliteit pleisterwerk en levert uw huis schilderklaar op. Sausklaar stucwerk is gladder door een extra behandeling. Hierdoor is deze muurafwerking geschikt voor airless latex spuitwerk of handmatig sauzen met latex muurverf en roller of kwast. Als de muren vrij vlak zijn kan er een dunpleisterlaag aangebracht worden van 2 tot aan 4 mm dikte. De prijzen voor deze wandafwerking kunnen verschillen per m2. Bij muren die niet vlak zijn en veel oneffenheden hebben zal er een raaplaag aangebracht moeten worden. En deze laag is veel dikker dan de dunne pleisterlaag en de kosten van het aanbrengen kunnen ook verschillen per m2.

Even snel bereken wat het kost?

Door gebruik te maken van onze calculator kunt u snel bereken wat het allemaal gaat kosten en gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor de geplande werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

  Borrendammehof 14
  1069 ZG Amsterdam
  KVK nummer: 61612839