• Stukadoor Nieuwbouw specialist 
 • Gespecialiseerd in allerlei stukadoorswerkzaamheden
 • Gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen.
 • Betrouwbaar en betaalbare stukadoor.
 • Binnen 1 week gepleisterd en met latex gespoten.
 • De nieuwste Airless spuitmachine voor de beste kwaliteit!
 • Stukadoors met jarenlange ervaring en kwaliteit.
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding.
 • Netter, schoner, sneller dan normaal; stucwerk is onze passie!

Stukadoor

Wilt u een vakkundige stukadoor in te schakelen die ervaar en betrouwbaar is voor uw nieuwbouwwoning of bestaande woning stucen of latex spuiten dan bent u op het juiste adres bij StucDeal. Stukadoors van StucDeal hebben al jarenlang hoog kwaliteit stukadoorswerkzaamheden tegen een scherpe, eerlijke en betaalbare prijs aangeleverd. StucDeal heeft meest ervaren, betrouwbare en vakkundige stucadoors van Amsterdam, Leiden, Haarlem, Hoorn, Almere, Amstelveen, Amersfoort, Purmerend, Alkmaar, Hilversum, Utrecht, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Nieuwegein, Zaanstad, Zoetermeer en omgeving.

Stukadoors van StucDeal hebben een gemiddelde review score van 5 op 5 van tevreden consumenten. Stukadoors van StucDeal werken dagelijks aan diverse nieuwbouwprojecten en veelal voor particulieren. De ervaren stukadoors van StucDeal leveren uiteraard strak stucwerk en schilderwerk op van hoge kwaliteit, waardoor ons bestand van tevreden klanten steeds groeit. Stukadoors van StucDeal beloven u de grootste toewijding, vakmanschap en de hoogste service. StucDeal is betrouwbaar, professioneel, resultaatgericht en deskundig. Dit is waar stukadoors van StucDeal met veel trots voor staan! Daarom stelt StucDeal zijn klanten in centraal van zijn kernwaarden. Stukadoors van StucDeal hebben meer dan 15 jaar ervaring in traditionele stucwerk en meer dan 10 jaar ervaring in nieuwbouw pleisterwerk/dunpleister en latex spuiten.

Stukadoor Dunpleister Specialist

Voor stukadoors van StucDeal is muren stucen en plafonds stucen met dunpleister en latex spuiten technieken hebben geen geheimen meer waardoor stukadoors van StucDeal met iedere situatie uit de voeten kunnen. Naast het leveren van vakmanschap, kwaliteit en het gevoel waar u op zoek naar bent, helpen stukadoors van StucDeal u ook bij adviseren met het maken van een juiste keuze in vele soorten stucwerk en toepassingen. Want in de nieuwbouwwoning projecten en appartementen wordt het vaak toegepast om de wanden behangklaar op te leveren. Want dunpleister/glad stucwerk geeft elke ruimte of oppervlak een top uitstraling en daarvan kunt u elke dag van genieten. Heeft u vragen over onze stukadoors werkzaamheden of bent u op zoek naar een nieuwbouw specialist stukadoor voor dunpleister in Amsterdam en omgeving neem dan gerust contact op met StucDeal.

Stukadoor prijzen

Er zit prijsverschil tussen de stucadoor kosten voor het stucen van muren en plafond. Stukadoor kosten kunnen daarom verschillen in vele soorten stucwerk en toepassingen. Bij StucDeal bent u op het juiste adres voor een beste service, communicatie en een relatief goedkope stukadoor prijzen. De stukadoor kosten voor het stucen van muren en plafond van verschillende afwerkingen kunnen afwijken. Over het algemeen kunt u rekenen op stukadoor prijzen tussen de € 9,50 en € 18,00 per vierkante meter (m2). Muur stucen kosten zijn gemiddeld tussen €9,50 en € 18,00 per m2 en voor een plafond € 18,00 per m2, inclusief materiaal. Bij StucDeal zijn stukadoor prijzen vast voor stuc-en latexspuiten. Wilt u graag weten hoeveel het stucwerk en/of latexspuiten gaat kosten? Bereken hier uw offerte! Door een pakket te kiezen wat bij u past en het aantal vierkante meter (m2) in te voeren dat u gestuct of gespoten wilt hebben, kunnen wij de juiste prijs voor u berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wij bieden de beste stucwerk en latex spuiten prijzen in heel Nederland.

Stukadoor nieuwbouw specialist

Stukadoors van StucDeal werken dagelijks aan diverse nieuwbouwprojecten in Amsterdam en omgeving en veelal voor particulieren. Stukadoors van StucDeal hebben meer dan 10 jaar ervaring in nieuwbouw pleisterwerk/dunpleister en latex spuiten. Door de aangeleverde hoog kwaliteit stukadoors werkzaamheden in nieuwbouw heeft stukadoors van StucDeal zich overtuigend bewezen in nieuwbouw sector. Door de hoge kwaliteit stukadoors werkzaamheden die aangeleverd is door onze stukadoors tegen een scherpe, eerlijke en betaalbare prijs in nieuwbouw stucen en latex spuiten, waardoor ons bestand van tevreden klanten steeds groeit in nieuwbouw projecten.

Stukadoor Traditioneel Stucwerk

StucDeal heeft meer dan 20 jaar ervaring in traditioneel gips stucwerk. Stucwerk is een laag pleister die op een binnen- of buitenmuur, een plafond of gewelf is aangebracht. Stucwerk is een methode waarmee muren en plafond voorbereid of gedecoreerd kunnen worden. Stucwerk kan decoratief functioneren of ter voorbereiding voor verdere afwerking dienen. Wanneer de wanden en/of plafonds niet egaal zijn en oneffenheden of gaten bevatten brengt de stukadoor een laag aan op gipsbasis. Traditioneel stucwerk bevat een dikte laag van 8 to 10mm. Iemand die stucwerk op muren en plafonds aanbrengt wordt een stukadoor genoemd. Een stukadoor is gespecialiseerd in stuc- en pleisterwerk. In de meeste gevallen brengt de stukadoor deze gipslaag handmatig. Maar tegenwoordig gebeurt dit ook machinaal. Deze gipsspuit machine wordt meer ingezet in grotere projecten. Bij stucwerk kennen we een hele hoop varianten. De twee belangrijke hoofdvarianten van stucwerk zijn glad stucwerk en stucwerk met een structuur. De meest gekozen soorten van stucwerk zijn: Dunpleisteren/glad stucwerk, traditionele gips stucwerk, spackspuitwerk, behangklaar stucwerk, sierpleister, spachtelputz stucwerk.

Veelgestelde Vragen

Stucwerk

Stucwerk is een laag pleister die op een binnen- of buitenmuur, een plafond of gewelf is aangebracht. Stucwerk is een methode waarmee muren en plafond voorbereid of gedecoreerd kunnen worden. Stucwerk kan decoratief functioneren of ter voorbereiding voor verdere afwerking dienen. Wanneer de wanden en/of plafonds niet egaal zijn en oneffenheden of gaten bevatten brengt de stukadoor een laag aan op gipsbasis. Traditioneel stucwerk bevat een dikte laag van 8 to 10mm. Iemand die stucwerk op muren en plafonds aanbrengt wordt een stukadoor genoemd. Een stukadoor is gespecialiseerd in stuc- en pleisterwerk. In de meeste gevallen brengt de stukadoor deze gipslaag handmatig. Maar tegenwoordig gebeurt dit ook machinaal. Deze gipsspuit machine wordt meer ingezet in grotere projecten. Bij stucwerk kennen we een hele hoop varianten. De twee belangrijke hoofdvarianten van stucwerk zijn glad stucwerk en stucwerk met een structuur. De meest gekozen soorten van stucwerk zijn: Dunpleisteren/glad stucwerk, traditionele gips stucwerk, spackspuitwerk, behangklaar stucwerk, sierpleister, spachtelputz stucwerk.

Het verschil tussen stucwerk en duinpleister is dat stucwerk wordt in de meeste gevallen handmatig aangebracht en heeft een gipslaag van tussen 8 tot 10mm dikte. De laagdikte die er wordt aangebracht bij dunpleister is 1 tot 3mm. In nieuwbouwwoningen worden alle wanden behangklaar en vrij vlak en recht opgeleverd vanuit bouw. Het machinaal spuiten van dunpleister heeft voordelen ten opzichte van traditioneel gips stucwerk. Traditionele gips stucwerk is meer geschikt voor bestaande bouw en nieuwbouw woningen wanneer de wanden en/of plafonds niet egaal zijn en oneffenheden of gaten bevatten. Doordat de traditionele gips stucwerk een laagdikte van 8 tot 10mm heeft en handmatig wordt aangebracht is duurder dan ten opzichte van dunpleister.

Vanuit bouw worden meeste nieuwbouwwoningen behangklaar opgeleverd en dit betekent dat er vaak nog kleine gaatjes en kleine oneffenheden in de wand zitten. Behangklaar stucwerk maakt muren geschikt voor afwerken met onder andere behangen en dunpleister. De stukadoor vult en egaliseert grote beschadigingen en oneffenheden en maakt alles vlak en recht. Om behangklare wanden van nieuwebouwwoningen sausklaar te maken wordt er meestal een laag dunpleister oftewel strak pleisterwerk aangebracht.

Niet alle muren en plafond zijn geschikt om direct te gaan schilderen of latex spuiten. In meeste gevallen worden wanden vanuit nieuwbouw behangklaar opgeleverd. Voor een mooi eindresultaat dienen de muren en plafond egaal te zijn. Maar behangklaar opgeleverd wanden in nieuwbouwwoningen zijn in meeste gevallen niet egaal en bevatten veel oneffenheden. Het is van belang dat de oneffenheden weggewerkt worden. Voordat er een likje verf kan worden aangebracht wil je natuurlijk wel dat het er super strak uitziet.

Het voordelen van sausklaar stucen afwerking is dat de wanden en plafond stak uitstralen. Sausklaar stucen afwerking zorgt voor geschikte ondergrond voor behang en tegelwerk en maak het makkelijk om verf aan te brengen. En natuurlijk heel belangrijk voor een beste eindresultaat.

De meeste nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig vanuit bouwer behangklaar opgeleverd maar niet helemaal egaal gemaakt. Het verschil tussen sausklaar en behangklaar zit in de vlakheid en oneffenheden. Sausklaar stucwerk is een egalere afwerking dan behangklaar stucwerk. Bij behangklaar stucen zijn de wanden niet egaal vanwege de vlakheid en oneffenheden in de wanden. Behangklaar maskeert meer oneffenheden en putjes in het stucwerk. Bij sausklaar stucwerk/ dunpleister zijn dan de oneffenheden en putjes in het behangklaar stucwerk afgewerkt en geëgaliseerd.

 • De egale afwerking van stucwerk zorgt voor een strakke aanblik
 • Waardevermeerdering woning
 • Licht wordt beter door de ruimte verdeeld waardoor de ruimte egaler en lichter wordt.
 • Goede ondergrond voor muurverf, behang en tegelwerk
 • De meubels, keukenkasten en andere inrichting komen beter tot hun recht

Als u woning behangklaar opgeleverd wordt met gaten in de muur en als de ondergrond oneffenheden bevat, niet egaal is of als de op de wanden en plafond een grove structuur heeft zoals spachtelputz of spackspuitwerk en u wilt de wanden of plafond glad laten stucen en mooi strak schilderen/latex spuiten dan is altijd een laag stucwerk nodig. Als u de wanden en plafond van uw woning direct over de bestaande ondergronden gaat schilderen of latex spuiten en u wilt de oneffenheden plaatselijk bijwerken dan zullen de plekken die plaatselijk hersteld zijn altijd zichtbaar blijven door het schilderwerk of latex spuiten. Twijfelt u over de beste stucwerk afwerking voor uw nieuwbouwwoning? Neem gerust contact met StucDeal voor juiste advies.

Bij traditionele gips stucwerk of dunpleisteren afwerkingen wordt erbij onder de 100 m2 een andere prijs of dagprijs gehanteerd. Onder 100 m2 stucwerk of dunpleisteren kan een stuk duurder worden in verhouding van dagprijs van een stukadoor inclusief meteriaal. Het is het altijd voordeliger om vanaf 100 m2 te laten stucen of dunpleisteren omdat een stukadoor dan zijn prijs per vierkante meter kan hanteren. Een andere reden is dat stukadoors van StucDeal machinaal stucwerk aanbrengen en op een dag meer meters maken dan een gemiddelde stukadoor die met handen stucwerk aanbrengt.

Een ervaren stukadoor doet er alles aan om scheurwerk in het stucwerk te voorkomen, maar het is echter niet altijd zo makkelijk als het klinkt. Scheuren in stucwerk ontstaan in de meeste gevallen door de werking van de constructie van een woning. Dit treedt voornamelijk op als er grote temperatuurverschillen ontstaan. De meest voorkomende scheurvorming zijn die in een aanbouw of uitbouw, maar ook in nieuwbouwwoningen komt dat vaak voor.

Scheuren die voorkomen in stucwerk of dunpleisteren kunnen makkelijk gerepareerd worden. Scheuren in het stucwerk zijn ongevaarlijk en gemakkelijk op te lossen. Deze brengen de constructie niet in gevaar. Vaak ontstaan ze door de werking van de muren na de bouw.

Kosten stucwerk kunnen verschillen van stucwerk soorten. Traditionele gips stucwerk wordt handmatig aangebracht aan muren en plafond en heeft een gipslaag van 8 tot 10mm dikte. Omdat stukadoren gips stucwerk handmatig aanbrengen betekent veel tijd en minder meters (m2). Omdat dunpleister of glad stucwerk machinaal wordt gespoten en in een laagdikte van slechts 1 tot 3mm wordt aangebracht, is goedkoper dan ten opzichte van traditioneel gips stucwerk. Een stukadoor die machinaal werkt kan veel meer meters (m2) maken op een dag dan als het stucwerk met de hand zouden moeten aanbrengen. Traditionele gips stucwerk is meer geschikt voor wanden en plafond van bestaande woningen die niet egaal zijn, oneffenheden of gaten bevatten. Traditionele gips stucwerk kost € 18,00 per m2 exclusief btw. U kunt via onze online offerte calculator direct zien hoeveel het totaal u gaat kosten.

Muur stucen traditionele gips stucwerk kost € 18,00 per m2 exclusief btw. Stucen met dunpleister kost € 9,50 per m2 exclusief btw.

Plafond stucen kost € 18,00 per m2 exclusief btw.

Muren stucen bestande woning traditionele gips stucwerk kost € 18,00 per m2 exclusief btw. Muren stucen nieuwbouw met dunpleister kost € 9,50 per m2 exclusief btw.

Plafond sausklaar stucen kost € 18,00 per m2 exclusief btw.

Muren glad stucen bestande woning traditionele gips stucwerk kost € 18,00 per m2 exclusief btw.
Muren glad stucen nieuwbouw met dunpleister kost € 9,50 per m2 exclusief btw.

Plafond glad stucen kost € 18,00 per m2 exclusief btw.

Wilt u een vakkundige stukadoor in te schakelen die ervaar en betrouwbaar is voor uw nieuwbouwwoning of bestaande woning stucen of latex spuiten dan bent u op de juiste adres bij StucDeal. Stukadoors van StucDeal hebben al jarenlang hoog kwaliteit stukadoorswerkzaamheden tegen een scherpe, eerlijke en betaalbare prijs aangeleverd. StucDeal heeft meest ervaren, betrouwbare en vakkundige stukadoors van Amsterdam, Amstelveen, Weesp, Utrecht, Leiden, Haarlem, Hoorn, Uithoorn, Aalsmeer, Zaandam, Alkmaar en omgeving. Stukadoors van StucDeal hebben een gemiddelde review score van 5 op 5 van tevreden consumenten. Stukadoors van StucDeal werken dagelijks aan diverse nieuwbouw projecten en veelal voor particulieren. De ervaren stukadoors van StucDeal leveren uiteraard strak stucwerk en schilderwerk op van hoge kwaliteit, waardoor ons bestand van tevreden klanten steeds groeit. Stukadoors van StucDeal beloven u de grootste toewijding, vakmanschap en de hoogste service. StucDeal is betrouwbaar, professioneel, resultaatgericht en deskundig. Dit is waar stukadoors van StucDeal met veel trots voor staan! Daarom stelt StucDeal zijn klanten in centraal van zijn kernwaarden. Stukadoors van StucDeal hebben meer dan 15 jaar ervaring in traditionele stucwerk en meer dan 10 jaar ervaring in nieuwbouw pleisterwerk/dunpleister en latex spuiten.

Er zit prijsverschil tussen de stukadoor kosten voor het stucen van muren en plafond. Stukadoor kosten kunnen daarom verschillen in vele soorten stucwerk en toepassingen. Bij StucDeal bent u op het juiste adres voor een beste service, communicatie en een relatief goedkope stukadoor prijzen. De stukadoor kosten voor het stucen van muren en plafond van verschillende afwerkingen kunnen afwijken. Over het algemeen kunt u rekenen op stucadoor prijzen tussen de € 9,50 en € 18,00 per vierkante meter (m2). Muur stucen kosten zijn gemiddeld tussen €9,50 en € 18,00 per m2 en voor een plafond € 18,00 per m2, inclusief materiaal. Bij StucDeal zijn stukadoor prijzen vast voor stuc-en latexspuiten. Wilt u graag weten hoeveel het stucwerk en/of latexspuiten gaat kosten? Bereken hier uw offerte! Door een pakket te kiezen wat bij u past en het aantal vierkante meter (m2) in te voeren dat u gestuct of gespoten wilt hebben, kunnen wij de juiste prijs voor u berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wij bieden de beste stucwerk en latex spuiten prijzen in heel Nederland.

Wegens de stucwerk soorten zit er prijsverschil tussen de stukadoor kosten voor het stucen van muren en plafond van verschillende afwerkingen. Over het algemeen kunt u rekenen op stukadoor prijzen tussen de € 9,50 en € 18,00 per vierkante meter (m2). De gemiddelde kosten van muur stucen zijn tussen €9,50 en € 18,00 per m2. De gemiddelde kosten van plafond stucen zijn € 18,00 per m2, inclusief materiaal.

Buren collectiviteitskorting voor stucwerk

StucDeal.nl is gespecialiseerd in nieuwbouw en werkt graag met grote nieuwbouwprojecten. StucDeal.nl heeft de afgelopen jaren veel grote nieuwbouwprojecten in Amsterdam en omgeving zorgeloos met succes afgerond. Door de succes en bekendheid in nieuwbouw heeft StucDeal.nl zijn klantennetwerk flink uitgebreid. StucDeal.nl geeft collectiviteitskorting bij nieuwbouw projecten voor latex spuiten en stucwerk. Nieuwbouwcomplexen of appartementen worden vaak per blok of per wijk opgeleverd. De toekomstige bewoners beginnen dan aan hetzelfde traject, namelijk in de afbouwfase. StucDeal.nl biedt buren collectiviteitskorting vanaf 5 woningen voor latex spuiten en stucwerk. Wilt u meer weten over buren collectiviteitskorting en wat StucDeal.nl biedt? Neem gerust contact op met StucDeal.nl.

Even snel bereken wat het kost?

Door gebruik te maken van onze calculator kunt u snel bereken wat het allemaal gaat kosten en gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor de geplande werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?


  Borrendammehof 14
  1069 ZG Amsterdam
  KVK nummer: 61612839