Stukadoor Purmerend

Beste stukadoors in Purmerend en omgeving

Stukadoor Purmerend

Nieuwe woning gekocht of wilt u uw woning, kantoorruimte laten opknappen of stucen of latex spuiten? Dan bent u op het juiste adres voor een ervaren en betrouwbare stukadoorsbedrijf.

StucDeal zorgt voor u een voordelige en veel goedkoper stucwerk en Latex spuiten voor uw woning en bedrijfsruimte. Met een ervaring van 15 jaar in stukwerk en meer dan 10 jaar ervaring in Dunpleister stucen en Latex spuiten technieken kunnen wij u helpen.

Wij waren een van de eerste Dunpleisteraars in Nederland waardoor we elke soort situatie onder de knie hebben. StucDeal biedt de beste stuc prijzen in heel Nederland. Bij StucDeal bent u verzekerd van professioneel, kwalitatief stucwerk en een gegarandeerde mooi eindresultaat met een gladde afwerking.

 • Gespecialiseerd in allerlei stukadoorswerkzaamheden
 • Gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen.
 • Betrouwbaar en betaalbare stukadoor.
 • Binnen 1 week gepleisterd en met latex gespoten.
 • Stukadoors met jarenlange ervaring en kwaliteit.
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding.
 • Netter, schoner, sneller dan normaal; stucwerk is onze passie!
Meer over ons
 • Muur stucen met Dunpleister voor maar € 8,95 / m2 all-in (ex. btw)
 • Plafond stucen met Dunpleister voor maar € 14,95 / m2 all-in (ex. btw)
 • Latex spuiten nu voor € 7,95 / m2 (ex. btw)

Stukadoor Prijzen Purmerend

Gewenste UitvoeringWanden (per m2)Plafond (per m2)
Behang klaar glad pleisterwerk€ 8,95€ 13,95
Beton glad pleisterwerk€ 8,95 € 13,95
Giboblokken glad pleisterwerk€ 8,95
Gips platten (Stucplate) glad stucen€ 14,95€ 16,95
Spackspuitwerk glad stucen (structuur)€ 12,00 € 13,95
Gips werk tot 3mm€ 12,00
Gips werk meer dan 3mm€ 18,00
Film werk Duin pleisteren€ 8,95
Stucen + Latex spuiten€ 15,95
Latex spuiten (incl. materiaal /SPS uniclean 4040)€ 7,95 € 7,95
Platte plint of Amsterdamse plinten | € 12,00 per meter
Hoekprofielen | € 12,00 per stuk
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.

Betrouwbare en goedkope stukadoorsbedrijf in Purmerend

StucDeal werkt alleen met de beste materialen en technieken. De manier van werken is bij StucDeal vakkundig, resultaatgericht en snel. Ervaren Stukadoors ploeg van StucDeal in Purmerend zijn vakkundig en snel. Zo kan uw oud en nieuwbouwwoning al binnen een week helemaal gepleisterd worden of met latexverf gespoten. StucDeal is het enige stukadoorsbedrijf in Purmerend die ook de plafonds sausklaar glad kan stucen met dunpleister.

De meeste stukadoors werkzaamheden worden machinaal uitgevoerd. Dat geld ook voor airless latex spuiten waardoor we goedkoop, snel, strak en schoon uitvoeren wat een normale stucadoor dagen lang bezig is kunnen wij een volledige huis incl. latex spuiten binnen 5 dagen afronden.

Plafond stucen en latex spuiten in Purmerend

Met stucwerk en schilderwerk zorgen we dat uw plafonds en wanden strak worden afgewerkt. Niet alleen de muren van een ruimte worden door onze ervaren stukadoors gestuct of latexverf gespoten, ook het plafond werken wij netjes voor u af.

Voor een mooie uitstraling van een ruimte is het niet alleen belangrijk dat de muren er netjes uitzien, maar ook het plafond is vrijwel net zo belangrijk. Het plafond is een belangrijk onderdeel van het woning en zeer bepalend voor de sfeer. Met onze stuc systeemtechnieken is u woning in 2 dagen droog en klaar voor latex spuiten.

StucDeal garandeert het beste resultaat en zorgt ervoor dat uw plafond er glad en netjes uitziet.

Vraag gratis een offerte aan

Offerte

Keuken of Badkamer stucen

Bij StucDeal weten we hoe fijn het is om een nette en gladde afwerking van keuken en badkamer te hebben. Om u keuken of badkamer upgrade te kunnen gebruiken kunnen wij u helpen met het stucen van de muren en het plafond zodat het er weer fris uitziet. StucDeal zorgt ervoor dat alles netjes gestuct is zodat uw keuken of badkamer weer jaren mee kan.

Naast het reguliere stucwerk in keuken en badkamer kunnen wij ook stucwerk repareren. Door de jaren heen kunnen muren en plafonds beschadigen. Deze beschadigingen bestaan vaak uit scheurtjes of barstjes maar kunnen ook komen door het boren van schroefgaten.

Kosten stukadoor in Purmerend

Bij StucDeal in Purmerend bent u op het juiste adres voor een beste service en een relatief goedkope prijs. StucDeal heeft het meest ervaren en goedkope stukadoor van Purmerend. Onze ervaren stukadoors werken vakkundig en snel en kunnen binnen korte tijd de muren en plafonds van uw woning pleisteren. StucDeal bespreekt altijd vooraf met u de prijs. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Voor specifieke klussen aan woningen die ouder zijn dan twee jaar geldt een btw-tarief van 9%. Dit geldt voor klussen zoals stukadoren en schilderen . De werkzaamheden die hier niet onder vallen zoals het plaatsen van gipswanden, hoeklijnen zijn belast met een tarief van 21%.

Wilt u graag weten hoeveel het stucwerk gaat kosten? Bereken hier uw offerte! Door een pakket te kiezen wat bij u past en het aantal vierkante meter (m2) in te voeren dat u gestuct of gespoten wilt hebben, kunnen wij de juiste prijs voor u berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wij bieden de beste stuc prijzen in heel Nederland.

 • Muur stucen met Dunpleister voor maar € 8,95 / m2 all-in (ex. btw)
 • Plafond stucen met Dunpleister voor maar € 14,95 / m2 all-in (ex. btw)
 • Latex spuiten nu voor € 7,95 / m2 (ex. btw)

Even snel bereken wat het kost?

Door gebruik te maken van onze calculator kunt u snel bereken wat het allemaal gaat kosten en gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor de geplande werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

  Borrendammehof 14
  1069 ZG Amsterdam
  KVK nummer: 61612839