nieuwbouw woning afplakken
 • Latex spuiten in elke kleur 100% naar uw wens!
 • Al uw andere muur(en) en plafond afwerkingen onder een dak!
 • Gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen.
 • De nieuwste airless spuitmachine voor de beste kwaliteit!
 • Gespecialiseerd in allerlei schilderwerkzaamheden
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding!
 • De Vakman van Amsterdam en omgeving. Nu voor € 7,95 /m2.

Latex Spuiten

Latex verf spuiten is de meest moderne vorm van muren sauzen. De trends van 2020 in schilderwerk. StucDeal is gespecialiseerd, professioneel, resultaatgericht en deskundig in schilderwerk. Met een airless verf spuitmachine wordt de verf onder hoge druk op de muren gespoten. Zodat er geen banen en strepen van het rollen ontstaan. Latex muurverven worden met behulp van speciale airless spuitmachine in een gladde en strakke laag aangebracht door onze ervaren latexspuiter.

In de meeste gevallen brengen wij in nieuwbouwwoningen eerst duinpleister aan waarna wij deze deskundig afwerken met een strakke airless verflaag. Bij StucDeal is uw nieuwbouwwoning binnen 1 week gepleisterd en met latex gespoten, zodat u snel verder kunt met het inrichten van uw woning.

Wilt u graag weten hoeveel het schilderwerk gaat kosten voor u nieuwbouw woning per m2? Bereken hier uw offerte! Door een pakket te kiezen wat bij u best past en het aantal vierkante meter (m2) in te voeren dat u gespoten wilt hebben, kunnen wij de juiste muur latex spuiten prijzen voor u nieuwbouwwoning berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wij bieden de beste nieuwbouw muur latex spuiten prijzen in heel Nederland.

Voordelen van een nieuwbouw schilderwerk en stucwerk bij StucDeal

Los van het feit dat StucDeal nieuwbouw latex spuiten specialist is en veel ervaring hebt in het schilderwerk van nieuwbouwwoningen bieden wij ook voordeelpakket latex spuiten inclusief stucen waarmee wij u compleet ontzorgen, hierbij kunt u denken aan all-in latexspuiten, stucwerk, pleisterwerk en plaatsen en stellen van hoekprofielen. Latex muur verven worden met behulp van speciale airless spuitmachine in een gladde en strakke laag aangebracht aan plafond en wanden. Uitgevoerd door een van onze gespecialiseerde airless latexspuiters of muurverf spuiters. U mag het allemaal aan ons over laten! Wij ontzorgen u met een geselecteerd aanbod aan diensten die speciaal ontwikkeld zijn voor nieuwbouwwoningen daarnaast begeleiden en adviseren wij u persoonlijk door het gehele traject.

Even snel bereken wat het kost?

Door gebruik te maken van onze calculator kunt u snel bereken wat het allemaal gaat kosten en gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor de geplande werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

  Borrendammehof 14
  1069 ZG Amsterdam
  KVK nummer: 61612839