Latex spuiten

Latexverf spuiten is de meest moderne vorm van muren sauzen. De trends van 2021-2022 in schilderwerk. StucDeal.nl is gespecialiseerd, professioneel, resultaatgericht en deskundig in schilderwerk. Met een airless verfspuitmachine wordt de verf onder hoge druk op de muren gespoten zodat er geen banen en strepen van het rollen ontstaan. Latex muurverven worden met behulp van speciale airless spuitmachine in een gladde en strakke laag aangebracht door onze ervaren latexspuiter. In de meeste gevallen brengen wij in nieuwbouwwoningen eerst dunpleister aan waarna wij deze deskundig afwerken met een strakke airless verflaag. Bij StucDeal is uw nieuwbouwwoning binnen 1 week gepleisterd en met latex gespoten, zodat u snel verder kunt met het inrichten van uw woning.

Wat kost latex spuiten?

Slechts voor € 9,50 p/m2 excl. btw. € 9,50 p/m2 is incl. materiaal, kitwerk, afplakken, nalopen stucwerk op kleine oneffenheden, een vast aanspreekpunt, afvoeren van afval en bezemschoon opleveren. We spuiten standaard SPS Uniclean latexverf, schrobklasse2 (4040 mat). Dat is meest gekozen door de klanten. U kunt uiteraard ook voor schrobklasse1 kiezen (7070 mat). Schrobklasse1 7070 Uniclean is beter qua kwaliteit. Maar het iets duurder, kost € 2 per m2 dan schrobklasse2 4040. SPS Uniclean is zeer hoogwaardige, matte muurverf die uitermate geschikt is voor muren en plafond die langdurig mooi en mat blijft. En geeft een strak, egaal en mat resultaat. De muurverf blijft ook na het reinigen mat en alle twee is wasbaar.

Wilt u graag weten hoeveel het schilderwerk gaat kosten voor u nieuwbouwwoning per m2? Bereken hier uw offerte! Door een pakket te kiezen wat bij u best past en het aantal vierkante meter (m2) in te voeren dat u gespoten wilt hebben, kunnen wij de juiste muur latex spuiten prijzen voor u nieuwbouwwoning berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wij bieden de beste nieuwbouw muur latex spuiten prijzen in heel Nederland.

Latexspuiten nieuwbouw

Latexverf spuiten is de meest moderne vorm van muren sauzen voor nieuwbouwwoningen. Latexverf of latex muurverf airless spuiten is dé manier om snel uw wanden en plafonds van een nieuwe frisse witte kleur te voorzien. Wij spuiten latex in nieuwbouwwoningen al jaren, ook in kleur. Het kitten van inwendige hoeken van wanden en plafonds zit standaard bij StucDeal.nl pakket inbegrepen. Ook materiaal, afplakken en het afvoeren van afval behoort altijd tot onze werkzaamheden wanneer onze latexspuiter bij u komen airless latex spuiten.

Voordelen van een nieuwbouw latexspuiten-en stucwerk bij StucDeal

Los van het feit dat StucDeal.nl nieuwbouw latex spuiten specialist is en veel ervaring hebt in het schilderwerk van nieuwbouwwoningen bieden wij ook voordeelpakket latex spuiten inclusief stucen waarmee wij u compleet ontzorgen, hierbij kunt u denken aan all-in latexspuiten, stucwerk, pleisterwerk en plaatsen en stellen van hoekprofielen. Latex muur verven worden met behulp van speciale airless spuitmachine in een gladde en strakke laag aangebracht aan plafond en wanden. Uitgevoerd door een van onze gespecialiseerde airless latexspuiters of muurverf spuiters. U mag het allemaal aan ons over laten! Wij ontzorgen u met een geselecteerd aanbod aan diensten die speciaal ontwikkeld zijn voor nieuwbouwwoningen daarnaast begeleiden en adviseren wij u persoonlijk door het gehele traject.

 • Een mooie en strakke woning
 • Meerwaarde voor je woning
 • Verlengde levensduur van het schilder werk, zodat je pas na lange tijd opnieuw onderhoud pleegt
 • Behoud van schilder kwaliteit, doordat de nieuwe verflaag van de schilder schade aan binnenwerk voorkomt.
 • Geen strepen aanzetten of banen te zien
 • Altijd een egaal oppervlakte
 • Goedkoop en snel
 • Weinig rommel

Latexspuiten wanden of plafonds

StucDeal.nl kan uw nieuwbouwwoning helemaal opfrissen. Wilt u uw nieuwbouw wanden en plafonds strak laten spuiten met latex? Kies dan voor StucDeal.nl Latex Spuiten pakket. StucDeal.nl latex spuiten pakket is speciaal samengesteld voor wanden en/of plafonds in nieuwbouw. Wenst u ook glad stucwerk op uw wanden en/of plafonds? StucDeal.nl heeft dunpleister & latex spuiten pakket voor behangklare nieuwbouw wanden. Of bij het stuc & latexspuiten pakket voor plafonds in nieuwbouw. En bij interesse biedt StucDeal.nl een aantrekkelijke buren collectiviteitskorting.

Veelgestelde Vragen

Latex Spuiten

Latex spuiten per m2 kost bij StucDeal slechts voor € 9,50 excl. btw. €9,50 p/m2 is incl. materiaal, kitwerk en afplakken. Latexverf spuiten van muren en plafond is wat goedkoper dan het ouderwets laten rollen. Latex spuiten prijzen voor afwijkend kleur is wat duurder dan latex spuiten in wit. U kunt rekening houden met een latex spuiten prijs die tussen de € 9,50 – € 15,00 per m2 ligt voor de kleur en wit. Bij latexspuiten van diverse kleuren zal de vierkante meter (m2) prijs oplopen. Latexspuiters van StucDeal loopt voor latex spuiten eerst het stucwerk goed na om alle kleine oneffenheden weg te werken. Onze latexspuiter haal de afval weg en laveert woning bezemschoon op.

Plafond latex spuiten nieuwbouw kost slecht voor € 9,50 per m2 incl. materiaal Muur latex spuiten nieuwbouw kost slecht voor € 9,50 per m2 incl. materiaal

Plafond latex spuiten kost slecht voor € 9,50 per m2 incl. materiaal

Muur latex spuiten kost slecht voor € 9,50 per m2 incl. materiaal

Nieuwbouw muren en plafond latex spuiten kost slecht voor € 9,50 per m2 incl. materiaal

De lichte beschadigingen van een gespoten muur en plafond kunnen wel bijgewerkt worden. StucDeal raad eerst om advies te vragen van een stukadoor. Of er nu een muur geschilderd is met een roller of gespoten is met verf bijwerken van geschilderde muren of plafonds is altijd zichtbaar

Latexverf spuiten zorgt ervoor dat het eindresultaat veel gladder en strakker zijn dan het ouderwetse rollen. Latexverf spuiten gaat een stuk sneller en geeft een veel mooier eindresultaat dan u gewend bent van het rollen van muren en plafonds. Door de dikte van de strakke spuitlaag dekken de muren en plafonds vaak in een of twee keer en heeft u meteen het eindresultaat wat u wilt hebben. Met latex spuiten wordt niet alleen maar egaler ook zijn strepen en banen in de muren of plafonds zult u niet zien.

Door latex spuiten krijgt u een egaler en gladder eindresultaat voor u wanden en plafonds. Latex spuitwerk is iets goedkoper dan het laten schilderen met een verfroller.

Muurverf en latex zijn eigenlijk hetzelfde. Tussen muurverf en latex van nu zit vrijwel geen verschil. De term latex wordt nu gebruikt als productnaam in plaats van als verfsoort.

Buren collectiviteitskorting voor latex spuiten

StucDeal.nl is gespecialiseerd in nieuwbouw en werkt graag met grote nieuwbouwprojecten. StucDeal.nl heeft de afgelopen jaren veel grote nieuwbouwprojecten in Amsterdam en omgeving zorgeloos met succes afgrond. Door de succes en bekendheid in nieuwbouw heeft StucDeal.nl zijn klantennetwerk flink uitgebreid. StucDeal.nl geeft collectiviteitskorting bij nieuwbouwprojecten voor latexspuiten en stucwerk. Nieuwbouwcomplexen of appartementen worden vaak per blok of per wijk opgeleverd. De toekomstige bewoners beginnen dan aan hetzelfde traject, namelijk in de afbouwfase. StucDeal.nl biedt buren collectiviteitskorting vanaf 5 woningen voor latex spuiten en stucwerk. Wilt u meer weten over buren collectiviteitskorting en wat StucDeal.nl biedt? Neem gerust contact op met StucDeal.nl.

Even snel bereken wat het kost?

Door gebruik te maken van onze calculator kunt u snel bereken wat het allemaal gaat kosten en gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor de geplande werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?


  Borrendammehof 14
  1069 ZG Amsterdam
  KVK nummer: 61612839