De nieuwbouw specialist in al u stucwerkzaamheden

De Nieuwbouw specialist

Heeft u net een nieuwbouw woning of bedrijfsruimte gekocht en wilt u uw nieuwbouwwoning of bedrijfsruimte laten stucen of latex verf spuiten door een ervaren en betrouwbare stukadoorsbedrijf in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Hoorn, Almere, Amstelveen, Amersfoort, Purmerend, Alkmaar, Hilversum, Utrecht, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Nieuwegein, Zaanstad, Zoetermeer en omgeving, dan bent u op het juiste adres. Het is wel belangrijk om goed na te denken over de afwerking van uw nieuwbouwhuis of bedrijfsruimte. Een nieuwbouwwoning wordt vaak behangklaar opgeleverd. Maar wanneer u niet van behang houdt, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om met een andere stuc methode de ruimtes af te werken. Denk bijvoorbeeld aan kanaalplaat plafond stucen, sausklaar, sierpleister of glad pleister stucwerk. StucDeal zorgt voor u een voordelige en veel goedkoper nieuwbouw of renovlies stucwerk; glad stucwerk en Latex spuiten voor uw nieuwbouw woning en bedrijfsruimte. Met ruim 15 jaar ervaring in stucen nieuwbouw en meer dan 10 jaar ervaring in nieuwbouw dunpleister stucen (sausklaar stucen) en Latex spuiten technieken kunnen wij u helpen met een fantastisch eindresultaat.

 • Muur stucen met Dunpleister voor maar € 9,50 / m2 all-in (ex. btw)
 • Plafond stucen met Dunpleister voor maar € 18,00 / m2 all-in (ex. btw)
 • Latex spuiten nu voor € 9,50 / m2 (ex. btw)

Waarom uw nieuwbouwwoning door StucDeal laten stucen?

U bent vast al aan het plannen over de inrichting van uw nieuwbouwwoning, desondanks wilt u er zeker van zijn dat u straks woont in een ruimte met prachtige gladde en strakke muren en plafonds. Ervaren Stukadoors ploeg van StucDeal in Amsterdam zijn vakkundig en snel. De manier van werken is bij StucDeal vakkundig, resultaatgericht en snel.

StucDeal werkt alleen met de nieuwste methoden, technieken en materialen om muren en plafonds van nieuwbouwwoningen af te werken. Zo kan uw nieuwbouw woning of kantoor al binnen een week helemaal sausklaar gepleisterd worden of met latex verf gespoten. StucDeal is het enige stukadoorsbedrijf in Amsterdam en omgeving die ook de plafonds sausklaar glad kan stucen met dunpleister/pleisterwerk. De meeste stukadoors werkzaamheden worden machinaal uitgevoerd door onze ervaren stukadoor ploeg. Dat geldt ook voor Airless latex spuiten waardoor we goedkoop, snel, strak en schoon uitvoeren wat een normale stukadoor dagenlang bezig is kunnen wij een volledige huis incl. latex spuiten binnen 5 dagen afronden.

Nieuwbouw Stucwerk

Al u nieuwbouw stucwerk en schilderwerk kunt u aan ons over laten, wij zijn namelijk al ruim 10 jaar actief in de nieuwbouw sector en hebben al honderden projecten opgeleverd in Amsterdam en omgeving met prachtige eindresultaten tot gevolg. StucDeal garandeert het beste kwaliteit en flexibel werkschema afgestemd op uw planning. Daarnaast zijn wij als nieuwbouw specialist vele malen goedkoper dan traditionele stukadoors. Door gebruik te maken van onze calculator kunt u snel plafond stucen kosten of muren stucen kosten bereken wat het allemaal gaat kosten en gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor de geplande werkzaamheden.

Nieuwbouw Buren Collectiviteitskorting

StucDeal geeft collectiviteitskorting bij nieuwbouwprojecten. Nieuwbouw complexen of appartementen worden vaak per blok of per wijk opgeleverd. De toekomstige bewoners beginnen dan aan hetzelfde traject, namelijk in de afbouwfase. StucDeal biedt buren collectiviteitskorting vanaf 5 woningen voor stucwerk en latex spuiten. Heeft u en uw toekomstige buren interesse in een buren collectiviteitskorting? Neem dan gerust contact met StucDeal op.

Nieuwbouw Dunpleister of traditionele stucwerk

Bij glad stucwerk/dunpleister wordt de wand of plafond glad gepleisterd als voorbereiding op een verdere afwerking. Niet iedere nieuwbouwwoning is hetzelfde en de werking van de fundering verschilt per nieuwbouw woning. Om de juiste keuze te maken voor het stucen van uw nieuwbouwhuis, is het wel belangrijk om de juiste optie te kiezen. Daarom is het heel belangrijk om een ervaren stukadoor voor uw nieuwbouwwoning langs laten komen om advies in te winnen wat de beste stucwerk afwerking geschikt is voor uw woning. StucDeal is hiervoor het beste adres met een jarenlange ervaring in nieuwbouw sector. StucDeal beoordeelt ter plekke uw woning wanden en plafond voor de juiste stucwerk soort afwerkingen.

Nieuwbouw V-Naden Plafond

Bij de oplevering van een nieuwbouwwoning worden in meeste gevallen V-naden van de kanaalplaten plafonds opgeleverd vanuit bouw. Door middel van Dunpleister/glad stucwerk worden V-naden dicht gestuukt met speciale gips en stucgaas zodat er geen scheurtjes voorkomt en dat u geen hoogteverschil ziet tussen de platen. Denkt u maar aan een geheel spiegelglad plafond. De V-naden plafond (ook van spackspuitwerk) wordt door ervaren stukadoors van StucDeal.nl eerst met speciale gips en stucgaas dicht gestuukt en vervolgens met een pleisterlaag van glad stucwerk alles netjes afgewerkt. De enige plafondafwerking die te repareren is wanneer er scheuren optreden is glad stucwerk. Daarom is dunpleister onze favoriete plafondafwerking in de nieuwbouwwoning.

Nieuwbouw dunpleister muren

Door jarenlange ervaring in stucwerk weet StucDeal.nl wat zwakke punten kunnen zijn en wat de beste wandafwerking is voor uw nieuwbouwwoning. De meeste nieuwbouwwoningen worden behangklaar opgeleverd en u kunt uw muren niet meteen laten schilderen of latex spuiten. Om uw nieuwbouwhuis muren te laten verven of latex spuiten moeten muren eerst gestuct worden met een pleisterlaag of filmlaag. In de loop van de tijd is het verstandig dat u een wandafwerking kiest die makkelijk te repareren valt zoals dunpleister. Dunpleister is een betaalbare en snelle wandafwerking voor nieuwbouwwoningen.

Nieuwbouw hoekprofielen wel of niet

Bij StucDeal.nl begint nieuwbouw stucen met het plaatsen en stellen van hoekprofielen. Bij de oplevering van een nieuwbouwwoning worden in meeste gevallen de buitenhoeken van deuren en ramen zonder hoekprofielen opgeleverd. Deze hoekprofielen worden toegepast op alle buitenhoeken waar eventueel tegenaan gestoten kan worden. Gips is namelijk erg kwetsbaar op hoeken en door de montage van hoekprofielen zijn de hoeken straks stevig en stootvast. En de hoekprofielen zijn na het stucen nauwelijks meer zichtbaar.

Vraag gratis een offerte aan

Offerte

Voordelen van een nieuwbouw stucwerk en schilderwerk bij StucDeal

Los van het feit dat StucDeal nieuwbouw specialist is en veel ervaring hebt in het afwerken van nieuwbouwwoningen bieden wij ook voordeelpakket stucen inclusief latex spuiten waarmee wij u compleet ontzorgen, hierbij kunt u denken aan all-in stucwerk, latex spuiten, pleisterwerk en plaatsen en stellen van hoekprofielen. Latex muurverven worden met behulp van speciale airless spuitmachine in een gladde en strakke laag aangebracht aan plafond en wanden. Uitgevoerd door een van onze gespecialiseerde airless latexspuiters of muurverfspuiters U mag het allemaal aan ons over laten! Wij ontzorgen u met een geselecteerd aanbod aan diensten die speciaal ontwikkeld zijn voor nieuwbouwwoningen daarnaast begeleiden en adviseren wij u persoonlijk door het gehele traject. Met onze stuc systeemtechnieken is u nieuwbouwwoning in 2 dagen droog en sausklaar voor schilderwerk of latex spuiten. Daarnaast beschikt StucDeal team de juiste materialen, machines, methodiek, techniek en gereedschappen. StucDeal is flexibel in afspraken en kennen wij uw situatie als geen ander.

Uiteraard probeert StucDeal al zijn klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Omdat er vaker vertragingen optreden met opleveringen in de nieuwbouwprojecten proberen wij hier met de klant zo flexibel en ruimdenkend mee om te gaan.

Kosten nieuwbouw stucen en latex spuiten prijzen

Wilt u graag weten hoeveel het stucwerk en schilderwerk gaat kosten voor u nieuwbouw woning per m2? Bereken hier uw offerte! Door een pakket te kiezen wat bij u best past en het aantal vierkante meter (m2) in te voeren dat u gestuct of gespoten wilt hebben, kunnen wij de juiste plafond, muur stuc prijzen voor u nieuwbouwwoning berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wij bieden de beste nieuwbouw stuc prijzen in heel Nederland. Voor nieuwbouw geldt een btw-tarief van 21% en voor specifieke klussen aan woningen die ouder zijn dan twee jaar geldt een btw-tarief van 9%. Dit geldt voor klussen zoals stucwerk en schilderwerk. De werkzaamheden die hier niet onder vallen zoals het plaatsen van gipswanden, hoeklijnen zijn belast met een tarief van 21%.

Veelgestelde Vragen

Stucwerk

Stucwerk is een laag pleister die op een binnen- of buitenmuur, een plafond of gewelf is aangebracht. Stucwerk is een methode waarmee muren en plafond voorbereid of gedecoreerd kunnen worden. Stucwerk kan decoratief functioneren of ter voorbereiding voor verdere afwerking dienen. Wanneer de wanden en/of plafonds niet egaal zijn en oneffenheden of gaten bevatten brengt de stukadoor een laag aan op gipsbasis. Traditioneel stucwerk bevat een dikte laag van 8 to 10mm. Iemand die stucwerk op muren en plafonds aanbrengt wordt een stukadoor genoemd. Een stukadoor is gespecialiseerd in stuc- en pleisterwerk. In de meeste gevallen brengt de stukadoor deze gipslaag handmatig. Maar tegenwoordig gebeurt dit ook machinaal. Deze gipsspuit machine wordt meer ingezet in grotere projecten. Bij stucwerk kennen we een hele hoop varianten. De twee belangrijke hoofdvarianten van stucwerk zijn glad stucwerk en stucwerk met een structuur. De meest gekozen soorten van stucwerk zijn: Dunpleisteren/glad stucwerk, traditionele gips stucwerk, spackspuitwerk, behangklaar stucwerk, sierpleister, spachtelputz stucwerk.

Het verschil tussen stucwerk en duinpleister is dat stucwerk wordt in de meeste gevallen handmatig aangebracht en heeft een gipslaag van tussen 8 tot 10mm dikte. De laagdikte die er wordt aangebracht bij dunpleister is 1 tot 3mm. In nieuwbouwwoningen worden alle wanden behangklaar en vrij vlak en recht opgeleverd vanuit bouw. Het machinaal spuiten van dunpleister heeft voordelen ten opzichte van traditioneel gips stucwerk. Traditionele gips stucwerk is meer geschikt voor bestaande bouw en nieuwbouw woningen wanneer de wanden en/of plafonds niet egaal zijn en oneffenheden of gaten bevatten. Doordat de traditionele gips stucwerk een laagdikte van 8 tot 10mm heeft en handmatig wordt aangebracht is duurder dan ten opzichte van dunpleister.

Vanuit bouw worden meeste nieuwbouwwoningen behangklaar opgeleverd en dit betekent dat er vaak nog kleine gaatjes en kleine oneffenheden in de wand zitten. Behangklaar stucwerk maakt muren geschikt voor afwerken met onder andere behangen en dunpleister. De stukadoor vult en egaliseert grote beschadigingen en oneffenheden en maakt alles vlak en recht. Om behangklare wanden van nieuwebouwwoningen sausklaar te maken wordt er meestal een laag dunpleister oftewel strak pleisterwerk aangebracht.

Niet alle muren en plafond zijn geschikt om direct te gaan schilderen of latex spuiten. In meeste gevallen worden wanden vanuit nieuwbouw behangklaar opgeleverd. Voor een mooi eindresultaat dienen de muren en plafond egaal te zijn. Maar behangklaar opgeleverd wanden in nieuwbouwwoningen zijn in meeste gevallen niet egaal en bevatten veel oneffenheden. Het is van belang dat de oneffenheden weggewerkt worden. Voordat er een likje verf kan worden aangebracht wil je natuurlijk wel dat het er super strak uitziet.

Het voordelen van sausklaar stucen afwerking is dat de wanden en plafond stak uitstralen. Sausklaar stucen afwerking zorgt voor geschikte ondergrond voor behang en tegelwerk en maak het makkelijk om verf aan te brengen. En natuurlijk heel belangrijk voor een beste eindresultaat.

De meeste nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig vanuit bouwer behangklaar opgeleverd maar niet helemaal egaal gemaakt. Het verschil tussen sausklaar en behangklaar zit in de vlakheid en oneffenheden. Sausklaar stucwerk is een egalere afwerking dan behangklaar stucwerk. Bij behangklaar stucen zijn de wanden niet egaal vanwege de vlakheid en oneffenheden in de wanden. Behangklaar maskeert meer oneffenheden en putjes in het stucwerk. Bij sausklaar stucwerk/ dunpleister zijn dan de oneffenheden en putjes in het behangklaar stucwerk afgewerkt en geëgaliseerd.

 • De egale afwerking van stucwerk zorgt voor een strakke aanblik
 • Waardevermeerdering woning
 • Licht wordt beter door de ruimte verdeeld waardoor de ruimte egaler en lichter wordt.
 • Goede ondergrond voor muurverf, behang en tegelwerk
 • De meubels, keukenkasten en andere inrichting komen beter tot hun recht

Als u woning behangklaar opgeleverd wordt met gaten in de muur en als de ondergrond oneffenheden bevat, niet egaal is of als de op de wanden en plafond een grove structuur heeft zoals spachtelputz of spackspuitwerk en u wilt de wanden of plafond glad laten stucen en mooi strak schilderen/latex spuiten dan is altijd een laag stucwerk nodig. Als u de wanden en plafond van uw woning direct over de bestaande ondergronden gaat schilderen of latex spuiten en u wilt de oneffenheden plaatselijk bijwerken dan zullen de plekken die plaatselijk hersteld zijn altijd zichtbaar blijven door het schilderwerk of latex spuiten. Twijfelt u over de beste stucwerk afwerking voor uw nieuwbouwwoning? Neem gerust contact met StucDeal voor juiste advies.

Bij traditionele gips stucwerk of dunpleisteren afwerkingen wordt erbij onder de 100 m2 een andere prijs of dagprijs gehanteerd. Onder 100 m2 stucwerk of dunpleisteren kan een stuk duurder worden in verhouding van dagprijs van een stukadoor inclusief meteriaal. Het is het altijd voordeliger om vanaf 100 m2 te laten stucen of dunpleisteren omdat een stukadoor dan zijn prijs per vierkante meter kan hanteren. Een andere reden is dat stukadoors van StucDeal machinaal stucwerk aanbrengen en op een dag meer meters maken dan een gemiddelde stukadoor die met handen stucwerk aanbrengt.

Een ervaren stukadoor doet er alles aan om scheurwerk in het stucwerk te voorkomen, maar het is echter niet altijd zo makkelijk als het klinkt. Scheuren in stucwerk ontstaan in de meeste gevallen door de werking van de constructie van een woning. Dit treedt voornamelijk op als er grote temperatuurverschillen ontstaan. De meest voorkomende scheurvorming zijn die in een aanbouw of uitbouw, maar ook in nieuwbouwwoningen komt dat vaak voor.

Scheuren die voorkomen in stucwerk of dunpleisteren kunnen makkelijk gerepareerd worden. Scheuren in het stucwerk zijn ongevaarlijk en gemakkelijk op te lossen. Deze brengen de constructie niet in gevaar. Vaak ontstaan ze door de werking van de muren na de bouw.

Kosten stucwerk kunnen verschillen van stucwerk soorten. Traditionele gips stucwerk wordt handmatig aangebracht aan muren en plafond en heeft een gipslaag van 8 tot 10mm dikte. Omdat stukadoren gips stucwerk handmatig aanbrengen betekent veel tijd en minder meters (m2). Omdat dunpleister of glad stucwerk machinaal wordt gespoten en in een laagdikte van slechts 1 tot 3mm wordt aangebracht, is goedkoper dan ten opzichte van traditioneel gips stucwerk. Een stukadoor die machinaal werkt kan veel meer meters (m2) maken op een dag dan als het stucwerk met de hand zouden moeten aanbrengen. Traditionele gips stucwerk is meer geschikt voor wanden en plafond van bestaande woningen die niet egaal zijn, oneffenheden of gaten bevatten. Traditionele gips stucwerk kost € 18,00 per m2 exclusief btw. U kunt via onze online offerte calculator direct zien hoeveel het totaal u gaat kosten.

Muur stucen traditionele gips stucwerk kost € 18,00 per m2 exclusief btw. Stucen met dunpleister kost € 9,50 per m2 exclusief btw.

Plafond stucen kost € 18,00 per m2 exclusief btw.

Muren stucen bestande woning traditionele gips stucwerk kost € 18,00 per m2 exclusief btw. Muren stucen nieuwbouw met dunpleister kost € 9,50 per m2 exclusief btw.

Plafond sausklaar stucen kost € 18,00 per m2 exclusief btw.

Muren glad stucen bestande woning traditionele gips stucwerk kost € 18,00 per m2 exclusief btw.
Muren glad stucen nieuwbouw met dunpleister kost € 9,50 per m2 exclusief btw.

Plafond glad stucen kost € 18,00 per m2 exclusief btw.

Wilt u een vakkundige stukadoor in te schakelen die ervaar en betrouwbaar is voor uw nieuwbouwwoning of bestaande woning stucen of latex spuiten dan bent u op de juiste adres bij StucDeal. Stukadoors van StucDeal hebben al jarenlang hoog kwaliteit stukadoorswerkzaamheden tegen een scherpe, eerlijke en betaalbare prijs aangeleverd. StucDeal heeft meest ervaren, betrouwbare en vakkundige stukadoors van Amsterdam, Amstelveen, Weesp, Utrecht, Leiden, Haarlem, Hoorn, Uithoorn, Aalsmeer, Zaandam, Alkmaar en omgeving. Stukadoors van StucDeal hebben een gemiddelde review score van 5 op 5 van tevreden consumenten. Stukadoors van StucDeal werken dagelijks aan diverse nieuwbouw projecten en veelal voor particulieren. De ervaren stukadoors van StucDeal leveren uiteraard strak stucwerk en schilderwerk op van hoge kwaliteit, waardoor ons bestand van tevreden klanten steeds groeit. Stukadoors van StucDeal beloven u de grootste toewijding, vakmanschap en de hoogste service. StucDeal is betrouwbaar, professioneel, resultaatgericht en deskundig. Dit is waar stukadoors van StucDeal met veel trots voor staan! Daarom stelt StucDeal zijn klanten in centraal van zijn kernwaarden. Stukadoors van StucDeal hebben meer dan 15 jaar ervaring in traditionele stucwerk en meer dan 10 jaar ervaring in nieuwbouw pleisterwerk/dunpleister en latex spuiten.

Er zit prijsverschil tussen de stukadoor kosten voor het stucen van muren en plafond. Stukadoor kosten kunnen daarom verschillen in vele soorten stucwerk en toepassingen. Bij StucDeal bent u op het juiste adres voor een beste service, communicatie en een relatief goedkope stukadoor prijzen. De stukadoor kosten voor het stucen van muren en plafond van verschillende afwerkingen kunnen afwijken. Over het algemeen kunt u rekenen op stucadoor prijzen tussen de € 9,50 en € 18,00 per vierkante meter (m2). Muur stucen kosten zijn gemiddeld tussen €9,50 en € 18,00 per m2 en voor een plafond € 18,00 per m2, inclusief materiaal. Bij StucDeal zijn stukadoor prijzen vast voor stuc-en latexspuiten. Wilt u graag weten hoeveel het stucwerk en/of latexspuiten gaat kosten? Bereken hier uw offerte! Door een pakket te kiezen wat bij u past en het aantal vierkante meter (m2) in te voeren dat u gestuct of gespoten wilt hebben, kunnen wij de juiste prijs voor u berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wij bieden de beste stucwerk en latex spuiten prijzen in heel Nederland.

Wegens de stucwerk soorten zit er prijsverschil tussen de stukadoor kosten voor het stucen van muren en plafond van verschillende afwerkingen. Over het algemeen kunt u rekenen op stukadoor prijzen tussen de € 9,50 en € 18,00 per vierkante meter (m2). De gemiddelde kosten van muur stucen zijn tussen €9,50 en € 18,00 per m2. De gemiddelde kosten van plafond stucen zijn € 18,00 per m2, inclusief materiaal.

 • Muur stucen met Dunpleister voor maar € 9,50 / m2 all-in (ex. btw)
 • Plafond stucen met Dunpleister voor maar € 18,00 / m2 all-in (ex. btw)
 • Latex spuiten nu voor € 9,50 / m2 (ex. btw)

Even snel bereken wat het kost?

Door gebruik te maken van onze calculator kunt u snel bereken wat het allemaal gaat kosten en gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor de geplande werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?


  Borrendammehof 14
  1069 ZG Amsterdam
  KVK nummer: 61612839