Stukadoor Hilversum

Beste stukadoors in Hilversum en omgeving

Stukadoor Hilversum

StucDeal.nl is een bekend stukadoorbedrijf in Hilversum en omgeving. StucDeal.nl garandeert al jaren zijn klanten voor een goedlopend project met de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs en vakkundigheid. StucDeal.nl is gespecialiseerd in nieuwbouw dunpleister stucwerk met strak latex spuitwerk samen in één totaalpakket voor nieuwbouw stucen.

Bij StucDeal.nl kunt u 7 dagen per week terecht voor een goed advies met persoonlijk contact. Met StucDeal.nl als uw stukadoorsbedrijf kiest u voor een zeer betrouwbare, eerlijke, ervaren partij met een zorgeloze totaaloplossing voor de wanden en/of plafonds in uw nieuwbouwwoning. Bij StucDeal.nl Stukadoorsbedrijf krijgt u zekerheid. Vraag een offerte via onze site aan en ontvang binnen 24 uur uw vrijblijvend scherp geprijsde offerte. Kies voor StucDeal.nl, kies voor “het beste merk, kwaliteit in stuc- en latex spuitwerk”.

 • Gespecialiseerd in allerlei stukadoorswerkzaamheden
 • Gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen.
 • Betrouwbaar en betaalbare stukadoor.
 • Binnen 1 week gepleisterd en met latex gespoten.
 • Stukadoors met jarenlange ervaring en kwaliteit.
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding.
 • Netter, schoner, sneller dan normaal; stucwerk is onze passie!
Meer over ons
 • Muur stucen met Dunpleister voor maar € 9,50 / m2 all-in (ex. btw)
 • Plafond stucen met Dunpleister voor maar € 18,00 / m2 all-in (ex. btw)
 • Latex spuiten nu voor € 9,50 / m2 (ex. btw)

Stukadoor Prijzen Hilversum

Gewenste UitvoeringWanden (per m2)Plafond (per m2)
Behang klaar glad pleisterwerkvanaf € 9,50vanaf € 18,00
Beton glad pleisterwerkvanaf € 9,50 vanaf € 18,00
Giboblokken glad pleisterwerkvanaf € 9,50
Spackspuitwerk glad stucen (structuur)vanaf € 12,00 vanaf € 18,00
Gips werk tot 3mmvanaf € 12,00
Gips werk meer dan 3mmvanaf € 18,00
Film werk Duinpleisterenvanaf € 9,50
Latex spuiten (incl. materiaal /SPS uniclean 4040)vanaf € 9,50vanaf € 9,50
Platte plint of Amsterdamse plinten vanaf € 16,00 per meter
Hoekprofielen vanaf € 15,00 per stuk
Bij stucen, dunpleister en latexspuiten wordt erbij onder de 100 m2 een dagprijs gehanteerd.
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.
Bij stucen, dunpleister en latexspuiten wordt erbij onder de 100 m2 een dagprijs gehanteerd.

Goedkope en betrouwbare stukadoorsbedrijf in Hilversum

StucDeal.nl heeft eigen vaste ervaren stukadoors teams in dienst. StucDeal.nl werkt alleen met de beste materialen en technieken. StucDeal.nl is absoluut geen offerte site. De manier van werken is bij StucDeal.nl modern, vakkundig, resultaatgericht en snel. Ervaren Stukadoors teams van StucDeal.nl inHilversum zijn vakkundig en snel. Zo kan uw oud en nieuwbouwwoning al binnen een week helemaal gestuckt worden of met latexverf gespoten. StucDeal.nl is het enige stukadoorsbedrijf inHilversum en omgeving die ook de plafonds sausklaar glad kan stucen met dunpleister. De meeste stukadoors werkzaamheden van StucDeal.nl worden machinaal uitgevoerd. We spuiten dunpleister met de nieuwste airless spuit machine. Wat een normale stukadoor dagenlang bezig is kunnen onze stukadoors een volledige huis incl. latex spuiten binnen 5 dagen afronden. Dunpleister is een betaalbare en snelle wandafwerking.

Dunpleister kosten

Plafond en muren wel of niet stucen met Dunpleister?

Vanuit bouw worden de wanden van een nieuwbouwwoningen in de meeste gevallen behang klaar opgeleverd en de plafonds met spackspuitwerk afgewerkt. Het kiezen voor Dunpleister/Gladstucwerk is voor wanden en plafonds die juiste keuze, omdat 1 tot 2mm laag dunpleister is meer dan voldoende voor een strakke en gladde afwerking.

Een nieuwebouw woning moet zijn fundering namelijk nog vinden gedurende de eerste vijf jaar. Dit betekent dat er krimpscheurtjes in de plafonds en wanden kunnen optreden. Al is de kans wel aanwezig, alleen het zijn scheurtjes die niet gevaarlijk zijn voor de woning. En dat is niet altijd het geval en in de praktijk valt het ook reuze mee met de scheurtjes in ons optiek. We begrepen dat meeste nieuwbouwbewoners wel bang zijn om hun plafonds en wanden te laten stucen in verband met de optredende scheurvorming.  Gelukkig hoeft u tegenwoordig geen vijf jaar meer te wachten voordat u uw nieuwbouwwoning kunt stucen, doordat er speciale technieken zijn voor het stucen van plafond en wanden. StucDeal.nl is gespecialiseerd in nieuwbouwwoning en geeft u de zekerheid. U kunt met al uw vragen over nieuwbouw stucen 7 dagen per week terecht bij StucDeal.nl

Vraag gratis een offerte aan

Offerte

Keuken of Badkamer stucen

Bij StucDeal.nl weten we hoe fijn het is om een nette en gladde afwerking van keuken en badkamer te hebben. Bij de oplevering van een nieuwbouw worden plafonds en muren van keuken en badkamer in meeste gevallen van spackspuit stucwerk opgeleverd. Doormiddel van dunpleister gladstucwerk stucen we plafond en/of wanden van uw badkamer of keuken straks spiegelglad. En ook om uw oud keuken of badkamer upgrade te kunnen gebruiken kunnen wij u helpen met het glad stucwerk van de muren en het plafonds zodat het er weer fris uitziet. StucDeal.nl zorgt ervoor dat alles netjes gestukt is zodat uw keuken of badkamer weer jaren mee kan. Naast het reguliere stucwerk in keuken en badkamer kunnen wij ook stucwerk repareren. Door de jaren heen kunnen muren en plafonds beschadigen. Deze beschadigingen bestaan vaak uit scheurtjes of barstjes maar kunnen ook komen door het boren van schroefgaten.

Wat kost een stukadoor in Hilversum

Bij StucDeal.nl in {srad} bent u op het juiste adres voor een beste service, communicatie en een relatief goedkope prijs. Wat kost een stukadoor? Er zit prijsverschil tussen de stukadoor kosten voor het stucen van muren en plafond. De kosten voor voor het stucen van een muur zijn gemiddeld € 8 – € 20 per m2 en voor een plafond € 15 – € 25 per m2, inclusief materiaal. StucDeal.nl heeft vaste stuc-en latexspuiten werk prijzen. Wilt u graag weten hoeveel het stucwerk en/of latexspuiten gaat kosten? Bereken hier uw offerte! Door een pakket te kiezen wat bij u past en het aantal vierkante meter (m2) in te voeren dat u gestuct of gespoten wilt hebben, kunnen wij de juiste prijs voor u berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wij bieden de beste stuc prijzen in heel Nederland.

StucDeal.nl heeft het meest ervaren en goedkope stukadoor van Hilversum. Onze ervaren stukadoors werken vakkundig en snel en kunnen binnen korte tijd de muren en plafonds van uw woning pleisteren. StucDeal.nl bespreekt altijd vooraf met u de prijs. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Voor specifieke klussen aan woningen die ouder zijn dan twee jaar geldt een btw-tarief van 9%. Dit geldt voor klussen zoals stukadoren en schilderen. De werkzaamheden die hier niet onder vallen zoals het plaatsen van gipswanden, hoeklijnen zijn belast met een tarief van 21%.

Nieuwbouw Buren Collectiviteitskorting Hilversum

StucDeal.nl is gespecialiseerd in nieuwbouw en werkt graag met grote nieuwbouwprojecten. StucDeal.nl heeft de afgelopen jaren veel grote nieuwbouwprojecten in Hilversum en omgeving zorgeloos met succes afgrond. Door de succes en bekendheid in nieuwbouw heeft StucDeal.nl zijn klantennetwerk flink uitgebreid. StucDeal.nl geeft collectiviteitskorting bij nieuwbouwprojecten. Nieuwbouwcomplexen of appartementen worden vaak per blok of per wijk opgeleverd. De toekomstige bewoners beginnen dan aan hetzelfde traject, namelijk in de afbouwfase. StucDeal.nl biedt buren collectiviteitskorting vanaf 5 woningen voor stucwerk en latex spuiten. Wilt u meer weten over buren collectiviteitskorting en wat StucDeal.nl biedt? Neem gerust contact op met StucDeal.nl.

 • Muur stucen met Dunpleister voor maar € 9,50 / m2 all-in (ex. btw)
 • Plafond stucen met Dunpleister voor maar € 18,00 / m2 all-in (ex. btw)
 • Latex spuiten nu voor € 9,50 / m2 (ex. btw)

Even snel bereken wat het kost?

Door gebruik te maken van onze calculator kunt u snel bereken wat het allemaal gaat kosten en gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor de geplande werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?


  Borrendammehof 14
  1069 ZG Amsterdam
  KVK nummer: 61612839