• Gespecialiseerd in allerlei stukadoorswerkzaamheden
 • Gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen.
 • Betrouwbaar en betaalbare stukadoor.
 • Binnen 1 week gepleisterd en met latex gespoten.
 • Stukadoors met jarenlange ervaring en kwaliteit.
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding.
 • Netter, schoner, sneller dan normaal; stucwerk is onze passie!

StucDeal heeft een team van ervaren en betrouwbare stucadoors van Amsterdam, Leiden, Haarlem, Hoorn, Aalsmeer, Zaandam, Alkmaar en omgeving. We leveren al jarenlang hoge kwaliteit stucwerkzaamheden tegen een scherpe, eerlijke en betaalbare prijs. Met veel plezier werken we aan onze projecten, We krijgen energie van klanten die tevreden zijn over ons werk.

Uiteraard leveren onze stucadoors strak stucwerk op van hoge kwaliteit, waardoor ons bestand van tevreden klanten steeds groeit. Wij beloven u de grootste toewijding, vakmanschap en de hoogste service. StucDeal is betrouwbaar, professioneel, resultaatgericht en deskundig. Dit is waar we met veel trots voor staan! Daarom stelt StucDeal zijn klanten in centraal van zijn kernwaarden.

We hebben meer dan 15 jaar ervaring in stucwerk en meer dan 10 jaar ervaring in nieuwbouw pleisterwerk. Dunpleister stucen en Latex spuiten technieken hebben geen geheimen meer voor ons  waardoor wij met iedere situatie uit de voeten kunnen.

Naast het leveren van vakmanschap, kwaliteit en het gevoel waar u op zoek naar bent, helpen wij u ook bij adviseren met het maken van een keuze in vele soorten stucwerk en toepassingen. Want in de nieuwbouwwoning projecten en appartementen wordt het vaak toegepast om de wanden en plafonds behang- sausklaar op te leveren. Want goed stucwerk geeft elke ruimte of oppervlak een top uitstraling en daarvan kunt u elke dag van genieten.

Heeft u vragen over onze stukadoor werkzaamheden of bent u op zoek naar een nieuwbouw specialist stukadoor in Amsterdam en omgeving neem dan gerust contact op met StucDeal.

Even snel bereken wat het kost?

Door gebruik te maken van onze calculator kunt u snel bereken wat het allemaal gaat kosten en gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor de geplande werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

  Borrendammehof 14
  1069 ZG Amsterdam
  KVK nummer: 61612839