Stukadoor Amstelveen

De nieuwbouw specialist in Amstelveen en omgeving

De Nieuwbouw specialist van Amstelveen

Heeft u net een nieuwbouw woning of bedrijfsruimte gekocht en wilt u uw nieuwbouwwoning of bedrijfsruimte laten stucen of verven (Latex spuiten) door een ervaren en betrouwbare stukadoorsbedrijf in Amstelveen en omgeving dan bent u op het juiste adres. Het is wel belangrijk om goed na te denken over de afwerking van uw nieuwbouwhuis of bedrijfsruimte. Een nieuwbouwwoning wordt vaak behangklaar opgeleverd. Maar wanneer u niet van behang houdt, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om met een andere stucmethode de ruimtes af te werken. Denk bijvoorbeeld aan kanaalplaat plafond stucen, sausklaar, sierpleister of glad pleister stucwerk.

StucDeal zorgt voor u een voordelige en veel goedkoper nieuwbouw of renovlies stucwerk; glad stucwerk en Latex spuiten voor uw nieuwbouw woning en bedrijfsruimte. Met ruim 15 jaar ervaring in stucen nieuwbouw en meer dan 10 jaar ervaring in nieuwbouw dunpleister stucen (sausklaar stucen) en Latex spuiten technieken kunnen wij u helpen met een fantastisch eindresultaat.

Bij StucDeal bent u verzekerd van professioneel, kwalitatief nieuwbouw stucwerk en een gegarandeerde mooi eindresultaat met een gladde afwerking. Voor stucen nieuwbouw kosten kunt u onderstaande link een gratis offerte aanvragen.

Wat kost het eigenlijk om uw hele nieuwbouwwoning te laten stucen?

De gemiddelde stucwerk kosten (stucen prijs per m2) liggen tussen € 8,95 en de € 20 euro per m². Uiteraard zijn er ook een paar manieren om te besparen op de m² kosten voor pleisterwerk zoals glad stucwerk.

 • Muur stucen met Dunpleister voor maar € 9,50 / m2 all-in (ex. btw)
 • Plafond stucen met Dunpleister voor maar € 18,00 / m2 all-in (ex. btw)
 • Latex spuiten nu voor € 9,50 / m2 (ex. btw)

Nieuwbouw Stukadoor Prijzen Amstelveen

Gewenste UitvoeringWanden (per m2)Plafond (per m2)
Behang klaar glad pleisterwerkvanaf € 9,50vanaf € 18,00
Beton glad pleisterwerkvanaf € 9,50 vanaf € 18,00
Giboblokken glad pleisterwerkvanaf € 9,50
Spackspuitwerk glad stucen (structuur)vanaf € 12,00 vanaf € 18,00
Gips werk tot 3mmvanaf € 12,00
Gips werk meer dan 3mmvanaf € 18,00
Film werk Duinpleisterenvanaf € 9,50
Latex spuiten (incl. materiaal /SPS uniclean 4040)vanaf € 9,50vanaf € 9,50
Platte plint of Amsterdamse plinten vanaf € 16,00 per meter
Hoekprofielen vanaf € 15,00 per stuk
Bij stucen, dunpleister en latexspuiten wordt erbij onder de 100 m2 een dagprijs gehanteerd.
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.
Bij stucen, dunpleister en latexspuiten wordt erbij onder de 100 m2 een dagprijs gehanteerd.

Waarom uw nieuwbouwwoning door StucDeal laten stucen?

U bent vast al aan het plannen over de inrichting van uw nieuwbouwwoning, desondanks wilt u er zeker van zijn dat u straks woont in een ruimte met prachtige gladde en strakke muren en plafonds. Ervaren Stukadoors ploeg van StucDeal in Amstelveen zijn vakkundig en snel. De manier van werken is bij StucDeal vakkundig, resultaatgericht en snel.

StucDeal werkt alleen met de nieuwste methoden, technieken en materialen om muren en plafonds van nieuwbouwwoningen af te werken. Zo kan uw nieuwbouw woning of kantoor al binnen een week helemaal sausklaar gepleisterd worden of met latex verf gespoten. StucDeal is het enige stukadoorsbedrijf in Amstelveen en omgeving die ook de plafonds sausklaar glad kan stucen met dunpleister/pleisterwerk. De meeste stukadoors werkzaamheden worden machinaal uitgevoerd door onze ervaren stukadoor ploeg. Dat geldt ook voor Airless latex spuiten waardoor we goedkoop, snel, strak en schoon uitvoeren wat een normale stukadoor dagenlang bezig is kunnen wij een volledige huis incl. latex spuiten binnen 5 dagen afronden.

Al u nieuwbouw stucwerk kunt u aan ons over laten, wij zijn namelijk al ruim 10 jaar actief in de nieuwbouw sector en hebben al honderden projecten opgeleverd in Amstelveen en omgeving met prachtige eindresultaten tot gevolg. StucDeal garandeert het beste kwaliteit en flexibel werkschema afgestemd op uw planning. Daarnaast zijn wij als nieuwbouw specialist vele malen goedkoper dan traditionele stukadoors.

Door gebruik te maken van onze calculator kunt u snel plafond stucen kosten of muren stucen kosten bereken wat het allemaal gaat kosten en gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor de geplande werkzaamheden.

Scheur garantie nieuwbouw Amstelveen

Scheur -garantie in nieuwbouwwoningen bestaat niet en kunnen we helaas ook niet geven. We hebben ruim 10 jaar ervaring in nieuwbouw sector. Om de scheuren voor te komen gebruiken we beste materiaal en bepaalde technieken, zoals stucgaas. We gebruiken stucgaas om de krimpscheuren in wanden en plafonds voor te komen. En dat is niet altijd het geval en in de praktijk valt het ook reuze mee met de scheurtjes in ons optiek. Met herstellen van krimpscheurtjes hebben we ook ruim ervaring. Bij voorkomende scheurtjes komen onze stukadoors langs om te herstellen.

Nieuwbouw Buren Collectiviteitskorting

StucDeal geeft collectiviteitskorting bij nieuwbouwprojecten. Nieuwbouwcomplexen of appartementen worden vaak per blok of per wijk opgeleverd. De toekomstige bewoners beginnen dan aan hetzelfde traject, namelijk in de afbouwfase. StucDeal biedt buren collectiviteitskorting vanaf 5 woningen voor stucwerk en latex spuiten.

Heeft u en uw toekomstige buren interesse in een buren collectiviteitskorting? Neem dan gerust contact met StucDeal op.

Glad stucwerk nieuwbouw of pleisterwerk

Bij glad stucwerk of pleisterwerk (dunpleisteren) wordt de wand of plafond glad gepleisterd als voorbereiding op een verdere afwerking. Niet iedere nieuwbouwwoning is hetzelfde en de werking van de fundering verschilt per nieuwbouw woning. Om de juiste keuze te maken voor het stucen van uw nieuwbouwhuis, is het wel belangrijk om de juiste optie te kiezen. Daarom is het heel belangrijk om een ervaren stukadoor nieuwbouw langs laten komen om advies in te winnen. StucDeal ploeg is hiervoor het beste adres met een jarenlange ervaring in nieuwbouw.

Een nieuwbouw woning moet zijn fundering namelijk nog vinden gedurende de eerste vijf jaar. Dit betekent dat er krimpscheurtjes in de wanden en plafonds kunnen optreden. Gelukkig hoeft u tegenwoordig geen vijf jaar meer te wachten voordat u uw woning kunt stucen, doordat er speciale technieken zijn voor het stucen plafond en muren van nieuwbouwwoningen.

Sausklaar stucwerk is gladder door een extra behandeling. Hierdoor is deze muurafwerking in nieuwbouw geschikt voor airless latex spuitwerk of handmatig sauzen met latex muurverf en roller of kwast.

Daarom raad StucDeal al zijn klanten hierbij wel aan om te kiezen voor glad stucwerk. Glad stucwerk geeft een moderne uitstraling aan uw nieuwbouwwoning en zorgt er ook voor dat eventuele scheurtjes gemakkelijk kunnen worden hersteld wanneer deze toch optreden. Ook met het herstellen van scheuren in uw nieuwbouw plafond of muren hebben wij ruimschootse ervaring.

V-Naden Plafond stucen

Bij de oplevering van een nieuwbouwwoning worden in meeste gevallen V-naden van de kanaalplaten plafonds opgeleverd vanuit bouw. Door middel van Dunpleister/glad stucwerk worden V-naden dicht gestukt met speciale gips en stucgaas zodat er geen scheurtjes voorkomt en dat u geen hoogteverschil ziet tussen de platen. Denkt u maar aan een geheel spiegelglad plafond. De V-naden plafond (ook van spackspuit werk) wordt door ervaren stukadoors van StucDeal.nl eerst met speciale gips en stucgaas dicht gestukt en vervolgens met een pleisterlaag van glad stucwerk alles netjes afgewerkt. De enige plafondafwerking die te repareren is wanneer er scheuren optreden is glad stucwerk. Daarom is dunpleister onze favoriete plafondafwerking in de nieuwbouwwoning.

Dunpleister muren

Door jarenlange ervaring in stucwerk weet StucDeal.nl wat zwakke punten kunnen zijn en wat de beste wandafwerking is voor uw nieuwbouwwoning. De meeste nieuwbouwwoningen worden behang klaar opgeleverd en u kunt uw muren niet meteen laten schilderen of latex spuiten. Om uw nieuwbouwhuis muren te laten verven of latex spuiten moeten muren eerst gestuct worden met een pleisterlaag of filmlaag. In de loop van de tijd is het verstandig dat u een wandafwerking kiest die makkelijk te repareren valt zoals dunpleister. Dunpleister is een betaalbare en snelle wandafwerking voor nieuwbouwwoningen.

Nieuwbouw hoekprofielen wel of niet

Bij StucDeal.nl begint nieuwbouw stucen met het plaatsen en stellen van hoekprofielen. Bij de oplevering van een nieuwbouwwoning worden in meeste gevallen de buitenhoeken van deuren en ramen zonder hoekprofielen opgeleverd. Deze hoekprofielen worden toegepast op alle buitenhoeken waar eventueel tegenaan gestoten kan worden. Gips is namelijk erg kwetsbaar op hoeken en door de montage van hoekprofielen zijn de hoeken straks stevig en stootvast. En de hoekprofielen zijn na het stucen nauwelijks meer zichtbaar.

Vraag gratis een offerte aan

Offerte

Voordelen van een nieuwbouw stucen en schilderwerk bij StucDeal

Los van het feit dat StucDeal nieuwbouw specialist is en veel ervaring hebt in het afwerken van nieuwbouwwoningen bieden wij ook voordeelpakket stucen inclusief latex spuiten waarmee wij u compleet ontzorgen, hierbij kunt u denken aan all-in stucwerk, latex spuiten, pleisterwerk en plaatsen en stellen van hoekprofielen. Latex muurverven worden met behulp van speciale airless spuitmachine in een gladde en strakke laag aangebracht aan plafond en wanden. Uitgevoerd door een van onze gespecialiseerde airless latexspuiters of muurverfspuiters U mag het allemaal aan ons over laten! Wij ontzorgen u met een geselecteerd aanbod aan diensten die speciaal ontwikkeld zijn voor nieuwbouwwoningen daarnaast begeleiden en adviseren wij u persoonlijk door het gehele traject. Met onze stuc systeemtechnieken is u nieuwbouwwoning in 2 dagen droog en sausklaar voor schilderwerk of latex spuiten. Daarnaast beschikt StucDeal team de juiste materialen, machines, methodiek, techniek en gereedschappen. StucDeal is flexibel in afspraken en kennen wij uw situatie als geen ander.

Uiteraard probeert StucDeal al zijn klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Omdat er vaker vertragingen optreden met opleveringen in de nieuwbouwprojecten proberen wij hier met de klant zo flexibel en ruimdenkend mee om te gaan.

Kosten nieuwbouw stucen en latex spuiten prijzen in Amstelveen

Wilt u graag weten hoeveel het stucwerk en schilderwerk gaat kosten voor u nieuwbouw woning per m2? Bereken hier uw offerte! Door een pakket te kiezen wat bij u best past en het aantal vierkante meter (m2) in te voeren dat u gestuct of gespoten wilt hebben, kunnen wij de juiste plafond, muur stuc prijzen voor u nieuwbouwwoning berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wij bieden de beste nieuwbouw stuc prijzen in heel Nederland.

Voor nieuwbouw geldt een btw-tarief van 21% en voor specifieke klussen aan woningen die ouder zijn dan twee jaar geldt een btw-tarief van 9%. Dit geldt voor klussen zoals stucwerk en schilderwerk. De werkzaamheden die hier niet onder vallen zoals het plaatsen van gipswanden, hoeklijnen zijn belast met een tarief van 21%.

Wilt u graag meer informatie over stukadoors werkzaamheden voor u nieuwbouwwoning? Vraag dan direct een offerte aan en krijg een prijsopgave op maat!

 • Muur stucen met Dunpleister voor maar € 9,50 / m2 all-in (ex. btw)
 • Plafond stucen met Dunpleister voor maar € 18,00 / m2 all-in (ex. btw)
 • Latex spuiten nu voor € 9,50 / m2 (ex. btw)

Even snel bereken wat het kost?

Door gebruik te maken van onze calculator kunt u snel bereken wat het allemaal gaat kosten en gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor de geplande werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?


  Borrendammehof 14
  1069 ZG Amsterdam
  KVK nummer: 61612839