Skip to main content
Afgeronde Projecten

Algemene info

By 2 mei, 2022september 12th, 2022No Comments

STUCDEAL.NL

Waarschuwing: mogelijke prijsverhoging voor 2022-2023

Gezien de huidige onrustige marktsituatie omtrent grondstoffen, arbeid, energie en de

verkrijgbaarheid van bouwmateriaal moeten we u waarschuwen van eventuele prijsstijging

voor onze stukadoors diensten. Dit houdt voor ons, en u als relatie, helaas in dat wij de

komende maanden geen rust en stabilisatie van de markt voorzien vooral in de stijgende

materiaal prijzen. Wanneer de huidige marktsituatie niet stabiliseert en afneemt, of in nog

ergere mate toeneemt, voorzien wij wederom een prijsstijging door te moeten gaan voeren in

de gemaakte offertes. Dit kan variëren van 5 tot zelfs 10%! Dit is afhankelijk van de

ontwikkelingen in de komende maanden

Offerte

U offerte aanvraag wordt door ons met zorg in behandeling genomen. We doen binnen twee werkdagen een offerte/prijsopgave voorstel. Bij online ondertekende offerte wordt uw woning in de planning gezet voor de gewenste startdatum.

Nameting voor exacte (m2) meters

Veel bewoners vullen de schatting meters in tijdens hun eerst offerte aanvraag. Op basis van opgegeven (m2) meters wordt de offerte aangemaakt. StucDeal probeert in eerste instantie op kijkdagen de inmeting doen voor exacte meters. Als dat niet gebuurt wordt dan op de startdatum van de werkzaamheden de inmeting gedan.

Op de startdatum loopt een ervaren stukadoors van StucDeal met bewoners door de hele woning langs om alles na te checken en de details nog een keer door te nemen zodat er geen misverstanden ontstaan. Na inmeting van min of meer meters van wanden-plafonds (ook aantal hoekprofielen) en meerwerk wordt de offerte opnieuw aangepast of later in de factuur verwerkt.

Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn eveneens van toepassing op alle meerwerk, waaronder wordt verstaan

hetgeen tijdens de uitvoering van de overeenkomst boven bet overeengekomen wordt geleverd

of uitgevoerd. In het algemeen zal voor de uitvoerig van meerwerk de voorafgaande opdracht

van de opdrachtgever worden gevraagd, doch indien onmiddellijke uitvoering van meerwerk

noodzakelijk is wordt de opdracht daartoe in de oorspronkelijke opdracht geacht te zijn

begrepen en kunnen de kosten daarvan in rekening van de opdrachtgever worden gebracht.

Voor meer info verwijzen we u naar de Algemene-voorwaarden:

Waarschuwing: De genoemde meters voor stucwerk/latexspuiten en andere werkzaamheden in de getekende offerte kunnen niet op het laatste moment geannuleerd worden in verband met ingeplande stukadoors.

 

Verwachte opleveringdatum/ start en einddatum van de werkzaamheden

Wanneer de voorschouw heeft plaatsgevonden vindt binnen ca. 3-4 weken de definitieve oplevering van de nieuwbouwwoning plaats. Zodra bewoners de exacte opleveringsdatum te horen krijgt wordt StucDeal gelijk door de bewoners geïnformeerd over de exacte opleveringsdatum. Uiteraard probeert StucDeal al zijn klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Omdat er vaker vertragingen optreden met opleveringen in de nieuwbouwprojecten proberen wij hier met de bewoners zo flexibel en ruimdenkend mee om te gaan. Start en einddatum van de werkzaamheden kunnen 2-3 dagen uitlopen.

 

Geldigheid van offertes

De gemaakte offertes voor 2022-2023 zijn 4 weken geldig. Daarna vervalt dit aanbod.

 

Factuur en betaling

StucDeal vraagt geen voorafbetaling. We facturen pas als alle werkzaamheden uitgevoerd en afgerond zijn. De factuur wordt binnen een week naar de afgeronde werkzaamheden naar de klant gefactureerd. StucDeal verzoekt haar/zijn klanten vriendelijk binnen een week het bedrag te overmaken op het vermelde rekeningnummer.

Prijzen

De prijzen van StucDeal zijn steeds exclusief btw. De prijzen zijn vrijblijvend ten opzichte van eventuele vervolgopdrachten. Alle na het sluiten van de overeenkomst opgetreden prijsstijgingen als gevolg van verhoging van materiaalprijzen kunnen aan de opdrachtgever worden doorberekend. Meerwerk wordt steeds afzonderlijk in rekening gebracht.

Btw-tarieven voor nieuwbouw en oudbouw

Voor nieuwbouw geld een btw-tarief van 21% en voor specifieke klussen aan woningen die ouder zijn dan twee jaar geldt een btw-tarief van 9%. Dit geldt voor klussen zoals stucwerk en schilderwerk. De werkzaamheden die hier niet onder vallen zoals het plaatsen van gipswanden, hoeklijnen zijn belast met een tarief van 21%.

Latex spuiten Wit

StucDeal latex spuiters spuiten geen donkere kleur, alleen standaard latexverf wit en RAL kleur 9010-9016 voor hele ruimte. Wit en RAL kleur 9010-9016 is meest gekozen door bewoners voor plafond en muren. De meest spuiten latex schrobklasse is schrobklasse2.

U kunt uiteraard ook voor schrobklasse1 kiezen. Schrobklasse1 is beter qua kwaliteit en is € 2,00 duurder per m2 dan schrobklasse2. Latexverf is zeer hoogwaardige, matte muurverf die uitermate geschikt is voor muren en plafond die langdurig mooi en mat blijft. En verder geeft een strak, egaal en mat resultaat. De muurverf blijft ook na het reinigen mat en wasbaar.

Extra toeslagen voor ruimtes hoger dan 3 meter

Als speciale situaties zich voordoen zoals bijv. ruimtes hoger dan 3 meter of de aanwezigheid van nissen etc. Graag van tevoren aangeven aangezien dit extra kosten met zich mee kan brengen.

Hoogte toeslag: Voor stucen en latex spuiten van muren/plafonds hoger dan 3 meter geldt een toeslag van € 4,- (per m2) voor stucen en geld ook € 4 (per m2) voor latex spuiten.

WC & Badkamer Stucen

De meters (m2) die in genoemde offertes zijn vermeld gelden niet voor het stucen van wc en badkamer muur en plafond. Voor het stucen wc en badkamer gelden een andere prijs.

Waarschuwing: De onderstaande afdekken opties zijn niet inbegrepen in de prijs Afdekken van de vloer, keuken, WC, badkamer en gehele trap is niet inbegrepen in de prijs.

Voor afdekken van de vloer, keuken, WC, badkamer en trap wordt extra kosten in de rekening gebracht.

Afdekken keuken € 50,00 p/stuk

Afdekken badkamer € 75,00 p/stuk

Afdekken toilet  € 30,00 p/stuk

Afdekken gehele trap € 50,00 p/stuk

Afdekken vloer  € 5,00 p/m2

Afwerken/nietgaatjes dicht doen € 50,00 p/ uur

Alle bovenstaande prijzen zijn incl. materiaal en exclusief het geldende btw- tarief

 

Offerte Meters (m2)

De genoemde meters voor stucen en andere werkzaamheden in de getekende offerte kunnen niet op het laatste moment geannuleerd worden

Scheur garantie

Een van de meest voorkomende vraag is of er een Scheur -garantie bestaat. Helaas bestaat geen scheurgarantie en kan StucDeal ook niet geven. StucDeal heeft ruim 10 jaar ervaring in nieuwbouw sector. Om de scheuren voor te komen gebruiken onze stukadoors bepaalde technieken, zoals stucgaas. Stucgaas wordt gebruikt om de krimpscheuren in wanden en plafonds te voor komen. En dat is niet altijd het geval en in de praktijk valt het ook reuze mee met de scheurtjes in ons optiek. Met herstellen van krimpscheurtjes hebben we ook ruim ervaring. Bij voorkomende scheurtjes kunt u gerust contact met ons opnemen.

V-Naden Plafond

Is V-naden plafond inbegrepen in de prijs? Ja, afwerken van V-naden plafond is inbegrepen in sausklaar stucen plafond. Bij de oplevering van een nieuwbouwwoning worden in meeste gevallen V-naden plafonds opgeleverd vanuit bouw. Door middel van dunpleister/glad stucwerk worden V-naden dicht gestuckt zodat er geen scheurtjes voorkomt en dat u geen hoogteverschil ziet tussen de platen. Denkt u maar aan een geheel spiegelglad plafond. De V- naden plafond (ook van spackspuit werk) wordt door onze ervaren stukadoors eerst met gips (ruim een meter breed) en stucgaas dicht gestukt en vervolgens met een pleisterlaag van glad stucwerk alles netjes afgewerkt.

Hoekprofielen wel of niet

Bij StucDeal begint het stucen meestal met het plaatsen en aanbrengen van hoekprofielen. De meeste nieuwbouwwoningen waarbij de uitwendige hoeken van muren bij raamkanten worden opgeleverd zonder hoekprofielen. De stucprofielen kunnen prima na oplevering ook geplaatst worden door onze ervaren stukadoors. Hoekprofielen worden geplaatst op uitwendige hoeken zoals bij muren en raamkanten (dagkanten). Of de betonmuur, gipsplaat, gibo of kalkzandsteen is zal er altijd een aluminium hoekprofiel geplaatst moeten worden voor een echt strakke hoek te kunnen maken. Stellen en verplaatsen van hoekprofielen kost € 15,- per stuk.

Zolderkap afwerken/Nietgaatjes dicht doen (Uurtarief)
Afwerken zolderkap en dicht doen van niet gaten in de schuine zolderkappen is niet inbegrepen in de prijs. Afwerken van zolderkappen wordt met uurtarief berekend.

Nieuwbouwwoning wel of niet stucen met Dunpleister?

Vanuit bouw worden de wanden van een nieuwbouwwoningen in de meeste gevallen behang klaar opgeleverd en de plafonds met spackspuitwerk afgewerkt. Het kiezen voor Dunpleister/Gladstucwerk is voor wanden en plafonds die juiste keuze, omdat 1 tot 2mm laag dunpleister is meer dan voldoende voor een strakke en gladde afwerking.

Een nieuwebouw woning moet zijn fundering namelijk nog vinden gedurende de eerste vijf jaar. Dit betekent dat er krimpscheurtjes in de plafonds en wanden kunnen optreden. Al is de kans wel aanwezig, alleen het zijn scheurtjes die niet gevaarlijk zijn voor de woning. En dat is niet altijd het geval en in de praktijk valt het ook reuze mee met de scheurtjes in ons optiek. We begrepen dat meeste nieuwbouwbewoners wel bang zijn om hun plafonds en wanden te laten stucen in verband met de optredende scheurvorming. Gelukkig hoeft u tegenwoordig geen vijf jaar meer te wachten voordat u uw nieuwbouwwoning kunt stucen, doordat er speciale technieken zijn voor het stucen van plafond en wanden. StucDeal.nl is gespecialiseerd in nieuwbouwwoning en geeft u de zekerheid. U kunt met al uw vragen over nieuwbouw stucen 7 dagen per week terecht bij StucDeal.nl

Nieuwbouw Buren Collectiviteitskorting

StucDeal geeft collectiviteitskorting bij nieuwbouwprojecten. Nieuwbouwcomplexen of appartementen worden vaak per blok of per wijk opgeleverd. De toekomstige bewoners beginnen dan aan hetzelfde traject, namelijk in de afbouwfase. StucDeal biedt buren collectiviteitskorting vanaf 5 woningen voor stucwerk en latex spuiten.

– vanaf 5 woningen 5% burenkorting
– vanaf 10 woningen 10% buren korting

Bouwvak

Tijdens de bouwvak zijn alle stukadoors van StucDeal vanaf 25 juli met 4 weken op vakantie. In deze bouwvak periode nemen we geen klusjes aan. De opleveringen die in bouwvak tijden plaats vinden worden naar de bouwvak uitgevoerd.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?


    Borrendammehof 14
    1069 ZG Amsterdam
    KVK nummer: 61612839