• Hoogste kwaliteit saus-klaar pleisterwerk.
 • Uw woning schilderklaar opgeleverd.
 • Het pleisterwerk is droog na 24 uur.
 • Krasjes en putjes worden nagelopen en bijgewerkt.
 • Geen kleine lettertjes en verrassingen achteraf.
 • Gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen!
 • Binnen 1 week saus klaar gepleisterd en met latex gespoten!
 • De nieuwste Airless spuitmachine voor de beste kwaliteit!
 • Muren spuiten met Dunpleister voor maar € 8,95 all-in (Ex-btw) Vanaf 100 m2
 • Muur stucen met Dunpleister voor maar € 8,95 all in (Ex-btw) Vanaf 100 m2

Pleisterwerk

Pleisterwerk is zeer geschikt als glad stucwerk en wordt daardoor ook door veel nieuwbouweigenaren gekozen voor de afwerking van hun plafonds en muren. Pleister is een laag mortel van enkele millimeters tot enkele centimeters dik, aangebracht op een muur en plafond. Pleisterwerk is ook wel glad stucwerk genoemd. Pleisterwerk kan zowel binnenshuis als buitenshuis aangebracht worden. Het pleisterwerk is de manier van stukadoren om een muur of plafond sausklaar glad te maken zodat daarna afgewerkt kunnen worden met saus of wandbehang. Pleisterwerk is de goedkope en betaalbare afwerking voor nieuwbouw muren en plafonds.

StucDeal werkt uw nieuwbouwwoning af met de hoogste kwaliteit pleisterwerk en levert uw huis schilderklaar op. Sausklaar stucwerk is gladder door een extra behandeling. Hierdoor is deze muurafwerking geschikt voor airless latex spuitwerk of handmatig sauzen met latex muurverf en roller of kwast.

Pleisterwerk Nieuwbouw

Als uw nieuwbouwwoning net is opgeleverd door de bouwbedrijf dan zijn in de meeste gevallen de muren behangklaar opgeleverd en de plafonds gespoten met spackspuitwerk.Wij kunnen ons natuurlijk voorstellen dat u maar een bepaald budget heeft om de muren in uw nieuwbouwhuis te laten voorzien van glad stucwerk. Glad stucwerk geeft een moderne uitstraling aan uw nieuwbouwwoning en zorgt er ook voor dat eventuele scheurtjes gemakkelijk kunnen worden hersteld wanneer deze toch optreden. Ook met het herstellen van scheuren in uw nieuwbouw muren hebben wij ruimschootse ervaring. StucDeal raadt daarom al zijn klanten wel aan de wanden glad te laten stucen.

Badkamer en keuken pleisteren

Bij StucDeal weten we hoe fijn het is om een nette en gladde afwerking van badkamer of keuken te hebben. Ook de badkamer en keuken muren en plafonds van nieuwbouw zijn in meeste gevallen behangklaar opgeleverd door de bouwbedrijven en de plafonds met spackspuitwerk gespoten. Ook badkamer en keuken muren kunnen gepleisterd worden. De belangrijkste factor bij het pleisteren van een badkamer is de coating (waterdichte laag) die gebruikt wordt. Mocht deze niet goed zijn aangebracht dan zult u binnen de kortste keren vochtplakken in de muren krijgen dat uiteindelijk leidt tot loszittend stucwerk

Pleisteren voor afwerkingen van de muren

Door jarenlange ervaring in stucwerk weet StucDeal wat zwakke punten kunnen zijn en wat de beste afwerking is voor u muren. De meeste nieuwbouwwoningen worden behangklaar opgeleverd en u kunt uw muren niet meteen laten schilderen of latex spuiten. Om uw nieuwbouwhuis muren te laten verven of latex spuiten moeten muren eerst gestuct worden met een pleisterlaag of filmlaag. In de loop van de tijd is het verstandig dat u een wandafwerking kiest die makkelijk te repareren valt zoals glad pleisterwerk. Wanneer u gekozen heeft voor glad stucwerk, dan moet zowel behangklaar als sausklaar stucwerk nog worden afgewerkt. Zo wordt erover behangklaar stucwerk behang aangebracht en bij sausklaar stucwerk wordt de muur geverfd of latex gespoten.

Even snel bereken wat het kost?

Door gebruik te maken van onze calculator kunt u snel bereken wat het allemaal gaat kosten en gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor de geplande werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

  Borrendammehof 14
  1069 ZG Amsterdam
  KVK nummer: 61612839