Algemene Vragen

U offerte aanvraag wordt door ons met zorg in behandeling genomen. We doen binnen 2 dagen een offerte/prijsopgave voorstel en deze ontvangt u op het door u opgegeven emailadres. Als u akkoord gaat met onze offerte/prijsopgave voorstel dan krijgt u een bevestiging mail van ons voor accorderen en vervolgens maken we een afspraak met bewoners voor startdatum.

Veel bewoners vullen de schatting meters in tijdens hun offerte aanvraag. En we maken op basis van hun opgegeven meters de offerte aan. Daarom willen we op de startdatum een nameting laten uitvoeren door onze ervaren stukadoor voor exacte meters van wanden en plafonds. Verder op de startdatum/kijkdag lopen we met bewoners door de hele woning langs om alles na te checken en de details te bespreken zodat er geen misverstanden ontstaan. Bij min of meer meters van wanden en plafonds (ook aantal hoekprofielen) wordt de offerte opnieuw aangepast.

Wanneer de voorschouw heeft plaatsgevonden vindt binnen ca. 3-4 weken de definitieve oplevering van de nieuwbouwwoning plaats. Zodra de opleveringdatum bekend wordt worden we gelijk door de bewoners geïnformeerd over de exacte oplevering datum. Uiteraard probeert StucDeal al zijn klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Omdat er vaker vertragingen optreden met opleveringen in de nieuwbouwprojecten proberen wij hier met de klant zo flexibel en ruimdenkend mee om te gaan. Start en einddatum van de werkzaamheden kunnen 2-3 dagen uitlopen. De stukadoors werkzaamheden worden binnen 1 week uitgevoerd en afgerond. Hooguit 2 weken aanhouden.

De gemaakte offertes voor 2021 zijn 1 week geldig in verband met korte termijnplanning. De gemaakte offertes voor 2022 zijn 4 weken geldig. Daarna vervalt dit aanbod. Vanaf 1 januari 2022 gaan onze nieuwbouw stukadoor prijzen omhoog. De materialen prijzen in bouw gaan omhoog en worden steeds duurder en duurder. In 2022 zullen de prijzen meer omhooggaan. We zijn wellicht genoodzaakt om de gestegen kosten door te rekenen in de stukadoor prijzen. Bij geven van akkoord naar de vervalt datum (23-12-2021) zullen andere prijzen gelden.

StucDeal vraagt geen voorafbetaling. We facturen pas als alle werkzaamheden uitgevoerd en afgerond zijn. De factuur wordt binnen een week naar de afgeronde werkzaamheden naar de klant gestuurd. En we verzoeken onze klanten vriendelijk binnen een week het bedrag te overmaken op onze rekening.

Voor nieuwbouw geld een btw-tarief van 21% en voor specifieke klussen aan woningen die ouder zijn dan twee jaar geldt een btw-tarief van 9%. Dit geldt voor klussen zoals stucwerk en schilderwerk. De werkzaamheden die hier niet onder vallen zoals het plaatsen van gipswanden, hoeklijnen zijn belast met een tarief van 21%.

Als speciale situaties zich voordoen zoals bijv. Ruimtes hoger dan 3 meter of de aanwezigheid van nissen etc. Graag van tevoren aangeven aangezien dit extra kosten met zich mee kan brengen. We spuiten latexverf standaard wit zoals in offerte standaard vermeld. Als u voor meerdere kleuren gaat dat komt een extra kleurtoeslag bij in verband met extra afplakken werk en tijd. -Voor meerdere afwijkende kleuren geldt een toeslag van € 5,- per m2. -Voor stucen en latex spuiten van muren/plafonds hoger dan 3 meter geldt een toeslag van € 4,- (per m2) voor stucen en € 4 (per m2) voor latex spuiten.

Scheur -garantie bestaat niet en kunnen we helaas ook niet geven. We hebben ruim 10 jaar ervaring in nieuwbouw sector. Om de scheuren voor te komen gebruiken we bepaalde technieken, zoals stucgaas. We gebruiken stucgaas om de krimpscheuren in wanden en plafonds voor te komen. En dat is niet altijd het geval en in de praktijk valt het ook reuze mee met de scheurtjes in ons optiek. Met herstellen van krimpscheurtjes hebben we ook ruim ervaring. Bij voorkomende scheurtjes neem gerust contact met ons voor herstellen van scheurtjes.

Dunpleister

Dunpleister aanbrengen is over het algemeen niet geschikt voor bestaande oude woningen. Omdat dunpleister aanbrengen meer geschikt is voor nieuwbouw wanden en plafond i.v.m. de laagdikte die er wordt aangebracht. Er moet dan vaak een dikkere laag opgezet worden bij oude woningen, dan bij dunpleisterwerk. Dit komt omdat, bestaande oude woningen ondergronden vaak onregelmatig zijn. Ons advies is om bestaande oude woningen nooit te laten spuiten met dunpleister en gewoon normaal traditionele gips stucwerk aan te brengen om het beste resultaat te behalen.

Dunpleister spuiten is enkel geschikt voor nieuwbouw wanden en plafond i.v.m. de laagdikte die er wordt aangebracht. In nieuwbouwwoningen worden alle wanden vlak en schoon opgeleverd vanuit bouw. Dat betekent dat de wanden al vrij vlak en recht zijn. Het aanbrengen van dunpleister laag is voldoende om deze wanden sausklaar te maken.

De meeste nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig vanuit bouwer behangklaar opgeleverd maar niet helemaal egaal gemaakt. Het verschil tussen sausklaar en behangklaar zit in de vlakheid en oneffenheden. Sausklaar stucwerk is een egalere afwerking dan behangklaar stucwerk. Bij behangklaar stucen zijn de wanden niet egaal vanwege de vlakheid en oneffenheden in de wanden. Behangklaar maskeert meer oneffenheden en putjes in het stucwerk. Bij sausklaar stucwerk/ dunpleister zijn dan de oneffenheden en putjes in het behangklaar stucwerk afgewerkt en geëgaliseerd.

Een ervaren stukadoor doet er alles aan om scheurwerk in het stucwerk te voorkomen, maar het is echter niet altijd zo makkelijk als het klinkt. Scheuren in stucwerk ontstaan in de meeste gevallen door de werking van de constructie van een woning. Dit treedt voornamelijk op als er grote temperatuurverschillen ontstaan. De meest voorkomende scheurvorming zijn die in een aanbouw of uitbouw, maar ook in nieuwbouwwoningen komt dat vaak voor.

Scheuren die voorkomen in stucwerk of dunpleister kunnen makkelijk gerepareerd worden. Scheuren in het stucwerk zijn ongevaarlijk en gemakkelijk op te lossen. Deze brengen de constructie niet in gevaar. Vaak ontstaan ze door de werking van de muren na de bouw.

Als u woning behangklaar opgeleverd wordt en als de ondergrond oneffenheden bevat, niet egaal is of als de op de wanden en plafond een grove structuur heeft zoals spachtelputz of spackspuitwerk en u wilt de wanden glad laten stucen en mooi strak schilderen/latex spuiten dan is altijd een laag dunpleister nodig. Als u de wanden en plafond direct over de bestaande ondergronden gaat schilderen of latex spuiten en u wilt de oneffenheden plaatselijk bijwerken dan zullen de plekken die plaatselijk hersteld zijn altijd zichtbaar blijven door het schilderwerk of latex spuiten. Twijfelt u over de beste stucwerk afwerking voor uw nieuwbouwwoning? Neem gerust contact met StucDeal voor meer advies.

Dunpleister kosten voor nieuwbouwwoningen zijn € 9,50 per m2. Omdat dunpleister machinaal wordt gespoten en in een laagdikte van slechts 1 tot 3mm wordt aangebracht, is aanzienlijk goedkoper ten opzichte van traditioneel gips stucwerk. Voor stukadoren dunpleister aanbrengen met een airless spuitmachine betekent minder tijd en veel meters. Een stukadoor kan veel meer meters (m2) maken op een dag dan als het stucwerk met de hand zouden moeten aanbrengen. Dunpleister is zeer geschikte stucafwerking soort voor wanden van nieuwbouwwoningen. Dunpleister kost €9,50 per m2 exclusief btw.
U kunt via onze online offerte calculator direct zien hoeveel het totaal u gaat kosten.

Muren dunpleister kost € 9,50 per m2 exclusief btw.

Plafond dunpleister kost € 18,00 per m2 exclusief btw.

Muren dunpleister kost € 9,50 per m2 exclusief btw. Plafond dunpleister kost € 18,00 per m2 exclusief btw.

Wanneer de voorschouw heeft plaatsgevonden vindt binnen ca. 3-4 weken de definitieve oplevering van de nieuwbouwwoning plaats. Bij nieuwbouwwoningen is lastig om een definitieve planning te maken aangezien u nog niet precies weet wanneer de definitieve opleveringsdatum van uw woning is. In dat geval maken wij samen met u een flexibele schatting voor de verwachte opleveringsdatum. In de meeste gevallen heeft u 2 of 3 weken voor definitieve oplevering een vooroplevering van uw woning. Op die dag hoort u van de aannemer wat de definitieve oplevering gaat worden en kunt u ons informeren om de planning definitief te maken.

Uiteraard probeert StucDeal al zijn klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn. Omdat er vaker vertragingen optreden met opleveringen in de nieuwbouwprojecten proberen wij hier met de bewoners zo flexibel en ruimdenkend mee om te gaan. Start en einddatum van de werkzaamheden kunnen soms 2-3 dagen uitlopen. Uiteraard zijn wij niet de enige partij die werkzaamheden gaat uitvoeren in uw woning en is het dus heel belangrijk dat u werkzaamheden door elkaar heen laat verlopen. Zo geven wij de voorkeur aan een volledig lege woning zonder dat daar werkzaamheden worden uitgevoerd door andere bedrijven. Het is sowieso nooit handig om de werkzaamheden van diverse bedrijven te strak op elkaar te plannen.

Latex Spuiten

Latex spuiten per m2 kost bij StucDeal slechts voor € 9,50 excl. btw. €9,50 p/m2 is incl. materiaal, kitwerk en afplakken. Latexverf spuiten van muren en plafond is wat goedkoper dan het ouderwets laten rollen. Latex spuiten prijzen voor afwijkend kleur is wat duurder dan latex spuiten in wit. U kunt rekening houden met een latex spuiten prijs die tussen de € 9,50 – € 15,00 per m2 ligt voor de kleur en wit. Bij latexspuiten van diverse kleuren zal de vierkante meter (m2) prijs oplopen. Latexspuiters van StucDeal loopt voor latex spuiten eerst het stucwerk goed na om alle kleine oneffenheden weg te werken. Onze latexspuiter haal de afval weg en laveert woning bezemschoon op.

Plafond latex spuiten nieuwbouw kost slecht voor € 9,50 per m2 incl. materiaal Muur latex spuiten nieuwbouw kost slecht voor € 9,50 per m2 incl. materiaal

Plafond latex spuiten kost slecht voor € 9,50 per m2 incl. materiaal

Muur latex spuiten kost slecht voor € 9,50 per m2 incl. materiaal

Nieuwbouw muren en plafond latex spuiten kost slecht voor € 9,50 per m2 incl. materiaal

De lichte beschadigingen van een gespoten muur en plafond kunnen wel bijgewerkt worden. StucDeal raad eerst om advies te vragen van een stukadoor. Of er nu een muur geschilderd is met een roller of gespoten is met verf bijwerken van geschilderde muren of plafonds is altijd zichtbaar

Latexverf spuiten zorgt ervoor dat het eindresultaat veel gladder en strakker zijn dan het ouderwetse rollen. Latexverf spuiten gaat een stuk sneller en geeft een veel mooier eindresultaat dan u gewend bent van het rollen van muren en plafonds. Door de dikte van de strakke spuitlaag dekken de muren en plafonds vaak in een of twee keer en heeft u meteen het eindresultaat wat u wilt hebben. Met latex spuiten wordt niet alleen maar egaler ook zijn strepen en banen in de muren of plafonds zult u niet zien.

Door latex spuiten krijgt u een egaler en gladder eindresultaat voor u wanden en plafonds. Latex spuitwerk is iets goedkoper dan het laten schilderen met een verfroller.

Muurverf en latex zijn eigenlijk hetzelfde. Tussen muurverf en latex van nu zit vrijwel geen verschil. De term latex wordt nu gebruikt als productnaam in plaats van als verfsoort.

Nieuwbouw

Scheur -garantie bestaat niet en kunnen we helaas ook niet geven. We hebben ruim 10 jaar ervaring in nieuwbouw sector. Om de scheuren voor te komen gebruiken we bepaalde technieken, zoals stucgaas. We gebruiken stucgaas om de krimpscheuren in wanden en plafonds voor te komen. En dat is niet altijd het geval en in de praktijk valt het ook reuze mee met de scheurtjes in ons optiek. Met herstellen van krimpscheurtjes hebben we ook ruim ervaring. Bij voorkomende scheurtjes neem gerust contact met ons voor herstellen van scheurtjes.

Bij de oplevering van een nieuwbouwwoning worden in meeste gevallen plafonds met V- Naden opgeleverd vanuit bouw. Door middel van stucgaas en gips stucwerk worden V-naden dicht pleisteren zodat er geen scheurtjes voorkomt en dat u geen hoogteverschil ziet tussen de platen. Denkt u maar aan een geheel spiegelglad plafond.

Bij StucDeal begint het stucen meestal met het plaatsen en stellen van hoekprofielen. De meeste nieuwbouwwoningen waarbij de uitwendige hoeken van muren bij raamkanten worden opgeleverd zonder hoekprofielen. De stucprofielen kunnen prima na oplevering ook geplaatst worden door onze ervaren stukadoors. Hoekprofielen worden geplaatst op uitwendige hoeken zoals bij muren en raamkanten (dagkanten). Of het muren nu beton, gipsplaat, gibo, kalkzandsteen is zal er altijd een aluminium hoekprofiel geplaatst moeten worden voor een echt strakke hoek te kunnen maken.

Vanuit bouw worden de wanden van een nieuwbouwwoningen in de meeste gevallen behang klaar opgeleverd en de plafonds met spackspuitwerk afgewerkt. Het kiezen voor Dunpleister/Gladstucwerk is voor wanden en plafonds die juiste keuze, omdat 1 tot 2mm laag dunpleister is meer dan voldoende voor een strakke en gladde afwerking. Een nieuwebouw woning moet zijn fundering namelijk nog vinden gedurende de eerste vijf jaar. Dit betekent dat er krimpscheurtjes in de plafonds en wanden kunnen optreden. Al is de kans wel aanwezig, alleen het zijn scheurtjes die niet gevaarlijk zijn voor de woning. En dat is niet altijd het geval en in de praktijk valt het ook reuze mee met de scheurtjes in ons optiek. We begrepen dat meeste nieuwbouwbewoners wel bang zijn om hun plafonds en wanden te laten stucen in verband met de optredende scheurvorming. Gelukkig hoeft u tegenwoordig geen vijf jaar meer te wachten voordat u uw nieuwbouwwoning kunt stucen, doordat er speciale technieken zijn voor het stucen van plafond en wanden. StucDeal.nl is gespecialiseerd in nieuwbouwwoning en geeft u de zekerheid. U kunt met al uw vragen over nieuwbouw stucen 7 dagen per week terecht bij StucDeal.nl

Scheur garantie tegen voorkomende scheurtjes in nieuwbouw kan geen enkele stukadoorbedrijf u geven. Scheur -garantie bestaat niet en kunnen we helaas ook niet geven. Het uitblijven van scheuren in het stucwerk valt nooit te garanderen. We hebben ruim 10 jaar ervaring in nieuwbouw sector. Om de scheuren voor te komen gebruiken we bepaalde technieken, zoals stucgaas. We gebruiken stucgaas om de krimpscheuren in wanden en plafonds voor te komen. En dat is niet altijd het geval en in de praktijk valt het ook reuze mee met de scheurtjes in ons optiek. Met herstellen van krimpscheurtjes hebben we ook ruim ervaring.

Bij StucDeal begint latexspuiten eerst met insnijden en afkitten van alle inwendige hoeken van de wanden en tussen muur en plafond voor een mooi eindresultaat. StucDeal biedt een latexspuiten pakket aan waarbij het kitten van stucwerk standaard zit inbegrepen.

Stellen en verplaatsen van hoekprofielen kost € 15,- per stuk.

Stucwerk

Stucwerk is een laag pleister die op een binnen- of buitenmuur, een plafond of gewelf is aangebracht. Stucwerk is een methode waarmee muren en plafond voorbereid of gedecoreerd kunnen worden. Stucwerk kan decoratief functioneren of ter voorbereiding voor verdere afwerking dienen. Wanneer de wanden en/of plafonds niet egaal zijn en oneffenheden of gaten bevatten brengt de stukadoor een laag aan op gipsbasis. Traditioneel stucwerk bevat een dikte laag van 8 to 10mm. Iemand die stucwerk op muren en plafonds aanbrengt wordt een stukadoor genoemd. Een stukadoor is gespecialiseerd in stuc- en pleisterwerk. In de meeste gevallen brengt de stukadoor deze gipslaag handmatig. Maar tegenwoordig gebeurt dit ook machinaal. Deze gipsspuit machine wordt meer ingezet in grotere projecten. Bij stucwerk kennen we een hele hoop varianten. De twee belangrijke hoofdvarianten van stucwerk zijn glad stucwerk en stucwerk met een structuur. De meest gekozen soorten van stucwerk zijn: Dunpleisteren/glad stucwerk, traditionele gips stucwerk, spackspuitwerk, behangklaar stucwerk, sierpleister, spachtelputz stucwerk.

Het verschil tussen stucwerk en duinpleister is dat stucwerk wordt in de meeste gevallen handmatig aangebracht en heeft een gipslaag van tussen 8 tot 10mm dikte. De laagdikte die er wordt aangebracht bij dunpleister is 1 tot 3mm. In nieuwbouwwoningen worden alle wanden behangklaar en vrij vlak en recht opgeleverd vanuit bouw. Het machinaal spuiten van dunpleister heeft voordelen ten opzichte van traditioneel gips stucwerk. Traditionele gips stucwerk is meer geschikt voor bestaande bouw en nieuwbouw woningen wanneer de wanden en/of plafonds niet egaal zijn en oneffenheden of gaten bevatten. Doordat de traditionele gips stucwerk een laagdikte van 8 tot 10mm heeft en handmatig wordt aangebracht is duurder dan ten opzichte van dunpleister.

Vanuit bouw worden meeste nieuwbouwwoningen behangklaar opgeleverd en dit betekent dat er vaak nog kleine gaatjes en kleine oneffenheden in de wand zitten. Behangklaar stucwerk maakt muren geschikt voor afwerken met onder andere behangen en dunpleister. De stukadoor vult en egaliseert grote beschadigingen en oneffenheden en maakt alles vlak en recht. Om behangklare wanden van nieuwebouwwoningen sausklaar te maken wordt er meestal een laag dunpleister oftewel strak pleisterwerk aangebracht.

Niet alle muren en plafond zijn geschikt om direct te gaan schilderen of latex spuiten. In meeste gevallen worden wanden vanuit nieuwbouw behangklaar opgeleverd. Voor een mooi eindresultaat dienen de muren en plafond egaal te zijn. Maar behangklaar opgeleverd wanden in nieuwbouwwoningen zijn in meeste gevallen niet egaal en bevatten veel oneffenheden. Het is van belang dat de oneffenheden weggewerkt worden. Voordat er een likje verf kan worden aangebracht wil je natuurlijk wel dat het er super strak uitziet.

Het voordelen van sausklaar stucen afwerking is dat de wanden en plafond stak uitstralen. Sausklaar stucen afwerking zorgt voor geschikte ondergrond voor behang en tegelwerk en maak het makkelijk om verf aan te brengen. En natuurlijk heel belangrijk voor een beste eindresultaat.

De meeste nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig vanuit bouwer behangklaar opgeleverd maar niet helemaal egaal gemaakt. Het verschil tussen sausklaar en behangklaar zit in de vlakheid en oneffenheden. Sausklaar stucwerk is een egalere afwerking dan behangklaar stucwerk. Bij behangklaar stucen zijn de wanden niet egaal vanwege de vlakheid en oneffenheden in de wanden. Behangklaar maskeert meer oneffenheden en putjes in het stucwerk. Bij sausklaar stucwerk/ dunpleister zijn dan de oneffenheden en putjes in het behangklaar stucwerk afgewerkt en geëgaliseerd.

 • De egale afwerking van stucwerk zorgt voor een strakke aanblik
 • Waardevermeerdering woning
 • Licht wordt beter door de ruimte verdeeld waardoor de ruimte egaler en lichter wordt.
 • Goede ondergrond voor muurverf, behang en tegelwerk
 • De meubels, keukenkasten en andere inrichting komen beter tot hun recht

Als u woning behangklaar opgeleverd wordt met gaten in de muur en als de ondergrond oneffenheden bevat, niet egaal is of als de op de wanden en plafond een grove structuur heeft zoals spachtelputz of spackspuitwerk en u wilt de wanden of plafond glad laten stucen en mooi strak schilderen/latex spuiten dan is altijd een laag stucwerk nodig. Als u de wanden en plafond van uw woning direct over de bestaande ondergronden gaat schilderen of latex spuiten en u wilt de oneffenheden plaatselijk bijwerken dan zullen de plekken die plaatselijk hersteld zijn altijd zichtbaar blijven door het schilderwerk of latex spuiten. Twijfelt u over de beste stucwerk afwerking voor uw nieuwbouwwoning? Neem gerust contact met StucDeal voor juiste advies.

Bij traditionele gips stucwerk of dunpleisteren afwerkingen wordt erbij onder de 100 m2 een andere prijs of dagprijs gehanteerd. Onder 100 m2 stucwerk of dunpleisteren kan een stuk duurder worden in verhouding van dagprijs van een stukadoor inclusief meteriaal. Het is het altijd voordeliger om vanaf 100 m2 te laten stucen of dunpleisteren omdat een stukadoor dan zijn prijs per vierkante meter kan hanteren. Een andere reden is dat stukadoors van StucDeal machinaal stucwerk aanbrengen en op een dag meer meters maken dan een gemiddelde stukadoor die met handen stucwerk aanbrengt.

Een ervaren stukadoor doet er alles aan om scheurwerk in het stucwerk te voorkomen, maar het is echter niet altijd zo makkelijk als het klinkt. Scheuren in stucwerk ontstaan in de meeste gevallen door de werking van de constructie van een woning. Dit treedt voornamelijk op als er grote temperatuurverschillen ontstaan. De meest voorkomende scheurvorming zijn die in een aanbouw of uitbouw, maar ook in nieuwbouwwoningen komt dat vaak voor.

Scheuren die voorkomen in stucwerk of dunpleisteren kunnen makkelijk gerepareerd worden. Scheuren in het stucwerk zijn ongevaarlijk en gemakkelijk op te lossen. Deze brengen de constructie niet in gevaar. Vaak ontstaan ze door de werking van de muren na de bouw.

Kosten stucwerk kunnen verschillen van stucwerk soorten. Traditionele gips stucwerk wordt handmatig aangebracht aan muren en plafond en heeft een gipslaag van 8 tot 10mm dikte. Omdat stukadoren gips stucwerk handmatig aanbrengen betekent veel tijd en minder meters (m2). Omdat dunpleister of glad stucwerk machinaal wordt gespoten en in een laagdikte van slechts 1 tot 3mm wordt aangebracht, is goedkoper dan ten opzichte van traditioneel gips stucwerk. Een stukadoor die machinaal werkt kan veel meer meters (m2) maken op een dag dan als het stucwerk met de hand zouden moeten aanbrengen. Traditionele gips stucwerk is meer geschikt voor wanden en plafond van bestaande woningen die niet egaal zijn, oneffenheden of gaten bevatten. Traditionele gips stucwerk kost € 18,00 per m2 exclusief btw. U kunt via onze online offerte calculator direct zien hoeveel het totaal u gaat kosten.

Muur stucen traditionele gips stucwerk kost € 18,00 per m2 exclusief btw. Stucen met dunpleister kost € 9,50 per m2 exclusief btw.

Plafond stucen kost € 18,00 per m2 exclusief btw.

Muren stucen bestande woning traditionele gips stucwerk kost € 18,00 per m2 exclusief btw. Muren stucen nieuwbouw met dunpleister kost € 9,50 per m2 exclusief btw.

Plafond sausklaar stucen kost € 18,00 per m2 exclusief btw.

Muren glad stucen bestande woning traditionele gips stucwerk kost € 18,00 per m2 exclusief btw.
Muren glad stucen nieuwbouw met dunpleister kost € 9,50 per m2 exclusief btw.

Plafond glad stucen kost € 18,00 per m2 exclusief btw.

Wilt u een vakkundige stukadoor in te schakelen die ervaar en betrouwbaar is voor uw nieuwbouwwoning of bestaande woning stucen of latex spuiten dan bent u op de juiste adres bij StucDeal. Stukadoors van StucDeal hebben al jarenlang hoog kwaliteit stukadoorswerkzaamheden tegen een scherpe, eerlijke en betaalbare prijs aangeleverd. StucDeal heeft meest ervaren, betrouwbare en vakkundige stukadoors van Amsterdam, Amstelveen, Weesp, Utrecht, Leiden, Haarlem, Hoorn, Uithoorn, Aalsmeer, Zaandam, Alkmaar en omgeving. Stukadoors van StucDeal hebben een gemiddelde review score van 5 op 5 van tevreden consumenten. Stukadoors van StucDeal werken dagelijks aan diverse nieuwbouw projecten en veelal voor particulieren. De ervaren stukadoors van StucDeal leveren uiteraard strak stucwerk en schilderwerk op van hoge kwaliteit, waardoor ons bestand van tevreden klanten steeds groeit. Stukadoors van StucDeal beloven u de grootste toewijding, vakmanschap en de hoogste service. StucDeal is betrouwbaar, professioneel, resultaatgericht en deskundig. Dit is waar stukadoors van StucDeal met veel trots voor staan! Daarom stelt StucDeal zijn klanten in centraal van zijn kernwaarden. Stukadoors van StucDeal hebben meer dan 15 jaar ervaring in traditionele stucwerk en meer dan 10 jaar ervaring in nieuwbouw pleisterwerk/dunpleister en latex spuiten.

Er zit prijsverschil tussen de stukadoor kosten voor het stucen van muren en plafond. Stukadoor kosten kunnen daarom verschillen in vele soorten stucwerk en toepassingen. Bij StucDeal bent u op het juiste adres voor een beste service, communicatie en een relatief goedkope stukadoor prijzen. De stukadoor kosten voor het stucen van muren en plafond van verschillende afwerkingen kunnen afwijken. Over het algemeen kunt u rekenen op stucadoor prijzen tussen de € 9,50 en € 18,00 per vierkante meter (m2). Muur stucen kosten zijn gemiddeld tussen €9,50 en € 18,00 per m2 en voor een plafond € 18,00 per m2, inclusief materiaal. Bij StucDeal zijn stukadoor prijzen vast voor stuc-en latexspuiten. Wilt u graag weten hoeveel het stucwerk en/of latexspuiten gaat kosten? Bereken hier uw offerte! Door een pakket te kiezen wat bij u past en het aantal vierkante meter (m2) in te voeren dat u gestuct of gespoten wilt hebben, kunnen wij de juiste prijs voor u berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Wij bieden de beste stucwerk en latex spuiten prijzen in heel Nederland.

Wegens de stucwerk soorten zit er prijsverschil tussen de stukadoor kosten voor het stucen van muren en plafond van verschillende afwerkingen. Over het algemeen kunt u rekenen op stukadoor prijzen tussen de € 9,50 en € 18,00 per vierkante meter (m2). De gemiddelde kosten van muur stucen zijn tussen €9,50 en € 18,00 per m2. De gemiddelde kosten van plafond stucen zijn € 18,00 per m2, inclusief materiaal.

Even snel bereken wat het kost?

Door gebruik te maken van onze calculator kunt u snel bereken wat het allemaal gaat kosten en gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor de geplande werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?


  Borrendammehof 14
  1069 ZG Amsterdam
  KVK nummer: 61612839